25.01.2022.

07:45

Foto: Printscreen

Džet set

NAKON TOLIKO GODINA ISTINA UGLEDALA SVETLOST DANA! Zbog ove ZADRUGARKE su raskinuli Anđelo Ranković i Teodora Džehverović!

Ovo je u "Zadruzi 5" otkrila sama Marijana i dodala da ju je maneken, koji joj se u subotu pridružio u rijalitiju, zavodio dok je bio u vezi sa popularnom pevačicom.

- Anđelo mi je slao poruke još dok je bio u vezi sa Teodorom! To se desilo posle "Zadruge 1", kad je iz samo njemu poznatih razloga krio od javnosti da je i dalje u ljubavi sa njom. Kad sam ja posle nekoliko meseci ušla u drugu sezonu rijalitija, Teodora je saznala za nas i napravila mu je veliki problem - ispričala je Marijana.

Informer

Upravo to je bio razlog raskida Teodore i Anđela!

- Kad sam izašla iz rijalitija, on me je napu*io kao da sam ja kriva! Naljutio se na mene jer mu je Teodora napravila haos i onda me je blokirao na telefonu. Posle nekog vremena me je odblokirao, hteo je da se nađemo, ali ja nisam mogla, pa me je opet blokirao! A onda mi se ponovo javio da se vidimo, ali sam ja tada imala dečka i odbila sam ga - ispričala je Marijana ovu ljubavnu zavrzlamu.
Anđelo je poludeo i pravdao se da je zapravo ona njega muvala:

Informer

- Zašto sada pominješ sve ovo?! Ti si mene pre "Zadruge" pitala tri pita da se vidimo, a ja nisam hteo!