27.01.2022.

23:40

Foto:

Džet set

ISPLIVALI RANI RADOVI IVE GRGURIĆ! Rijaliti pobednica pre 8 godina je izgledala potpuno drugačije, a i tada je važila za najatraktivniju devojku!

Iva je zbog toga zapala za oko mnogim zadrugarima, a između ostalog Stefanu Kariću i Filipu Đukiću. Ipak, ona nije uvek izgledala kao sada.

U toku, 2014. godine ona je imala ulogu i u muzičkom spotu gde je bila potpuno drugačija.

Informer

Ako je sudeći po ovim kadrovima, Iva se podvrgnula određenim estetskim zahvatima zbog čega je sada neprepoznatljiva. Možemo primetiti da je korigovala usne, nos, jagodice i vilicu. 

Podsećamo, Iva redovno posećuje doktorku Milicu Đokić koja vodi računa o njenom licu. Rijaliti pobednica je doživela najveću transformaciju baš uz pomoć čarobnih ruku popularne doktorke koja je iz nje izvukla ono najlepše.

Informer

Inače, Ivu su prozivali zbog sadašnjeg izgleda njenog nosa, pa je ona svojevremeno komentarisala:

- Išla sam na jednu... Jedan zahvat, koji sam morala da napravim zbog zdravstvenih i onda estetskih razloga. Tri nedelje je trajao oporavak, izgledalo je kao godinu dana, sad sam nazad. Zadnjih par dana sam bila u Crnoj Gori, prve dve nedelje bila sam sva natečena i svašta nešto - rekla je Iva u jednoj emisiji prošle godine.

Informer