29.01.2022.

07:00

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Džet set

MAJKA UČESNICE "ZADRUGE" TVRDI DA JE NJENA ĆERKA BILA ZLOSTAVLJANA: Anu otac tukao kad izgubi teniski meč!

Ovo tvrdi majka učesnice "Zadruge" Slađana Spasojević i dodaje da je njena ćerka zbog trauma odustala od tog sporta i posvetila se rijalitijima.

Informer

Ana Spasojević

- To je trajalo sve do Anine petnaeste godine! Njen otac nikad ništa nije radio, hteo je da Ana bude najbolja teniserka i forsirao ju je da se bavi tim sportom. Ona je bila treća teniserka u Srbiji u juniorskoj konkurenciji... Kad god bi izgubila meč ili nije odradila dobro trening, dobila bi batine! Jednom ju je udario pesnicom u oko dok je nosila naočare za vid i staklo ju je poseklo, bila je sva krvava. Sve je to krila od mene jer sam ja tada uglavnom radila i nisam znala šta se u kući dešava. Kada sam saznala, razvela sam se... - priča majka Ane Spasojević.

Naša sagovornica besna je na Marka Osmakčića, koji je tukao njenu ćerku u rijalitiju i tako joj, kako kaže, oživeo traume iz prošlosti:

Informer

Marko Osmakčić

- Ana burno reaguje čim vidi neko nasilje, a kamoli da je neko u rijalitiju istuče! Već sam podnela krivične prijave protiv Marka jer se plašim za život svoje ćerke. On je rekao da će moje dete iz rijalitija izaći u komadićima!

Ana je veće muško od svih u "Zadruzi"

Anina majka kaže da njenoj ćerki ne treba dečko u rijalitiju.

- Ana treba da bude do kraja rijalitija bez muškarca. Niko joj se ne sviđa, a i ona se pokazala kao veće muško od svih muškaraca u "Zadruzi"!

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":