29.01.2022.

23:39

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Džet set

ALEKS I DEJAN PRIZNALI SVOJE EMOCIJE - NE SKIDAJU OSMEH SA LICA! Dragojević nikad iskreniji: Lepa je kao barbika, ona mi baš odgovara! (VIDEO)

- Prvo da ti čestitam rođendan sa malim zakašnjenjem, a onda da pitam kako ste vas dvoje? - pitao je novinar.

- Nenaspavano, pravo da ti kažem - nasmejao se Dejan.

- Dejane, kako ti komentarišeš tvoje druženje sa Aleks? Vidi se da ti prija, koji je to prelomni trenutak bio da shvatiš da ti je lepo sa njom da provodiš vreme? - glasilo je pitanje.

- Nemam pojma, shvatio sam skoro. Dopada mi se što ima svoj stav, ne razmišlja o mjišljenju drugih ljudi. Čudna je i ima razmjišljanje slično mom, malo je nenormalna. Odgovara mi, odgovara mi baš ona, u svakom smislu i psihički i fizički - odgovorio je Dragojević.

Informer

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević

- Šta je ono što bi izdvojio na njoj? Šta ti je najlepše kada je njen izgled u pitanju? - pitao je novinar.

- Prelepa je i prezgodna. Izdvojio bih njeno lice, prelepa je i kao neka barbika. Ali mi se družimo - nasmejao se Dejan.

- Po čemu se ona izdvaja od ostalih devojaka? Zašto je baš Aleksandra posebna? - nastavio je novinar.

- Ne znam, specifična je. Ne plaši se, u trenutku je spremna da se posvađa i nasmeje, nije šlihtara... Ja takve osobe volim... Mnogo pitaš, uhvati me ankcioznost, voleo bih da je Đedović sada uz mene - našalio se Dejan.

- Šta ti je poklonio za rođendan? - pitao je novinar.

Informer

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević

- Dao sam joj poklon - smejao se Dejan.

- Dobila sam rafaelo i cigarete, to je ovde luskuz, predivan poklon zaista - smeškala se i ona.

- Šta ti kažeš Aleksandra na sve ovo? Dejan je malo drugačiji od tipova muškaraca sa kojim su te do sada spajali? - nastavio je novinar.

- Lepo mi je kad se družimo, prija mi. Sve se spontano desilo i priča i druženje. Sazrela sam i ne privlače me muškarci koji jesu ranije - odgovorila je Aleks.

- Šta ti se dopada kod Dejana najviše? - dodao je novinar.

- Dobar je, lep dečko. Zanimljiv i veseo. Pametan i duhovit... Oči su mi najlepše kod njega, osmeh... Ima lepu glavu - rekla je Aleks.

- Koliko ti prija njegova pažnja? - pitao je novinar.

- Dobar je i poseban, prija mi zato što je drugačiji. Ne trebaju mi odnosi kao što sam imala ranije - odgovorila je Aleksandra.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":