01.02.2022.

14:29

Foto: printscreen

Džet set

BRAČNA IDILA NESTALA PREKO NOĆI! U njenim REČIMA ne sluti da će DOĆI DO PREVARE - Evo šta je Dalila napisala Dejanu pred ulazak u rijaliti! (FOTO)

Ova sezona "Zadruge", definitivno je obeležila javna preljuba Dalile Dragojević, koja je nakon nešto više od mesec dana ušla u vezu sa Filipom Carem, iako se klela u večnu ljubav sa svojim mužem Dejanom. I dok je Dejan samog sebe povređivao, Dalila je uživala u čarima novog partneta sve dok i oni sami nisu počeli međusbodno da se svađaju.

Informer

Dalila i Dejan na ulasku u "Zadrugu 5"

Nakon ulaska starlete Maje Marinković sve se promenilo, jer Car ostavio na cedilu Dalilu i vratio se staroj ljubavi. Nakon Dalilinon besuspešnog vraćanja Dejanu i Majine diskvalifikacije, iako se zaklela u sve živo i mrtvo da nikada neće, Dragojevićka se opet smuvala sa Filipom Carem.

Za to vreme, ni Dejan nije sedeo skrštenih ruku, pa je ušao u flert sa novom učesnicom rijalitija Aleksandrom Nikolić, da ironija bude veća, bivšom devojkom Filipa Cara. Dok njih dvoje zaljubljeno flertuju, Filip čašćava Dalilu pljuanjem, te samo ostaje da vidi u kom pravcu će se ovaj ljubavni četvorougao razvijati.

Informer

Dalila i Filip se ljube

Kolika je ljubav Dejana i Dalile bila jaka i velika, najbolje dokazuje objava pobednice "Parova 5", pred sam ulazak u rijaliti.

Informer

Dejan plače zbog svega što mu se dogodilo

Naime, Dalila je objavila svoju i Dejanovu sliku dok su bila dece i posvetila emotivne stihove sudbini koja je spojila srodne duše: 

- Ko bi rekao da će ova dječica izrasti u velike ljude.. Ko bi rekao da ćemo se jednog dana sresti u gradu stranom i tebi i meni.. Ko bi rekao da ćemo se od prvog dana zaljubiti jedno u drugo.. Ko bi rekao da ćemo se vjenčati u istom tom stranom gradu Beogradu.. Ko bi rekao da ćemo se toliko godina voljeti… Ko bi rekao da ćeš znati sve moje greške i mane u životu,a da ćeš i dalje ostati tu Ko bi rekao da se nikada nismo razdvojili,niti ćemo… Ko bi rekao da sada slavimo 4 godine najljepšeg braka na svijetu,koji bih poželjela svakoj osobi… Ko bi rekao? Volim te zauvijek - emotivno je napisala bivša Dejanova žena, a njene reči teraju na razmišljanje kako je moguće da se "ljubav" preko noći ugasi u rijalitiju. 

Doduše, u rijalitiju je sve moguće.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":