04.02.2022.

20:41

Foto: printscreen

Džet set

HUSO PREKO AMBASADE IZVODI DALILU IZ ZADRUGE?! Mujić se oglasio nakon što je Filip fizički nasrnuo na njegovu ćerku: Moram nešto uraditi dok je još čitave glave!

Sada se tim povodom oglasio Dalilin otac, Huso Mujić, koji je prokomentarisao dešavanja u rijalitiju.

- Nisam dobro, kako ću biti, bolestan sam, kako da budem - rekao je Huso, a na pitanje da li prati Zadrugu rekao je:

- Ne pratim, zašto bih je pratio - odgovorio je Huso, a onda prokomentarisao svađu Dalile i Cara u kojoj je Filip fizički nasrnuo na nju.

- Džabe što je kažnjen, jel treba da je ubije i prošli put tako pravi rijaliti to gledaju svi, ne može oka da otvori od njega - rekao je vidno uzmemiren Huso i dodao:

- Dopustila jeste, ali ne sme on tako da se ponaša, da joj psuje majku i oca i one koju nemaju nikakve veze sa tim - rekao je Mujić.

- Rekao bih joj da se okani tog smeća, to nije čovek uopšte, ti da pljuješ nekoga u lice i da se iživljavaš, idi tamo kući svojoj pa se iživljavaj. 

Informer

Car nasrnuo na Dalilu

Na pitanje da li podražava Dejana kao i kako mu se čini "novi Dejan", Huso je rekao:

- Sigurno da mi je drago, ja ne mrzim Dejana. On će uvek ostati u mom srcu, kakav je bio takav je i ostao. Ja njega i dalje podržavam, šta mi smeta dečko, on ništa loše nije uradio, žao mi je kada se lupao, nisam mogao da mu pomognem - rekao je Mujić koji je otkrio da će ovih dana kontaktirati Ambasadu kako bi pokušao da Dalilu izvadi iz rijalitija dok je još čitave glave.

- Moraću u ponedeljak da idem ili da kontaktiram Ambasadu, da izvadim dete dok je još čitave glave - rekao je Huso i dodao:

- Moram nešto uraditi vidite šta se radi tu, niko ništa ne pomaže, svi gledaju - rekao je Huso Mujić za Republika.rs

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":