05.02.2022.

18:59

Foto: printscreen

Džet set

HAOS U EMISIJI ZBOG MAJE MARINKOVIĆ! Bivšu zadrugarku videla u studiju, pa joj poručila: Lupala bih ti šamare dan i noć!

'- Kada ste se vi pravile gluplje nego što jeste u životu i u kojim situacijama? - glasilo je prvo pšitanje Sanje Marinković, na šta se odmah nadovezala Maja Marinković.

- Moram da kažem da sam imala dosta situacija. Neko sam ko je iskren i ne znam da kalkulišem u tim ljubavnim odnosima. Smatram da se žene prave nekada gluplje nego što jesu zarad višeg cilja ili trenutne želje. U mom slučaju, kada ne ide po mom ili mi neka situacija ne odgovara, pa onda odreagujem naivno ili radim stvari koje ne mislim, ali poprilično sam iskrena. Više se vodim srcem, nego što kalkulišem - priča Maja.

Informer

Milica Dabović i Maja Marinković u emisiji Magazin In

- Ja ne da sam glupa, nego ne mogu da verujem koliko sam ispala glupa u nekim situacijama. Baš kao što je Maja rekla, jer se vodimo srcem. Evo sad kad vidim Maju ovde, ja bih je šamarala dan i noć, baš zata što sam ja prošla sito i rešeto zbog muškaraca i ljubavnih problema. Vidim da ona ima tu dobrotu u sebi, oseća se to i ljudi su mi rekli da je Maja džek i dobar lik, ali kada su u pitanju muškarci ona nema kontrolu i granicu - nadovezala se Milica Dabović.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":