10.02.2022.

07:00

Foto: printscreen/Instagram

Džet set

ŠOK IZJAVA FILIPA CARA: Tokom se*sa sa Majom zamišljao sam Dalilu!

Momak iz Crikvenice je mesecima bio u vezi s atraktivnom starletom, s kojom je svaki dan više puta vodio ljubav. Međutim, tokom tih "redovnih akcija" s Majom maštao je o udatoj Dalili, s kojom je bio intiman tek nekoliko puta na početku rijalitija.

- S Majom sam morao da imam redovan se*s, inače bi me masakrirala. Nisam imao izbora jer ona je nimfomanka! Često sam, dok sam bio u krevetu s njom, zamišljao Dalilu! To me je baš uzbuđivalo - rekao je Car i otkrio da je Dalila najbolja ljubavnica:

- Dalila je bolja u se*su od Maje!

Informer

Maja Marinković, Dalila Dragojević, Filip Car

Dalila hvali Cara

Filip je posle Majine diskvalifikacije ponovo zaveo Dalilu. Pošto njih dvoje više nisu u izolaciji, Car se požalio da mu je nezgodno da ima divlji se*s u spavaćoj sobi pred ostalim zadrugarima i njenim mužem Dejanom:

- Volim kad je žena preko mene. Ne sviđa mi se poza sa strane jer onda "akcija" ne može da bude dovoljno žestoka. Žao mi je što sam prinuđen da s Dalilom vodim ljubav u spavaćoj sobi pred zadrugarima, jer ne možemo da se skroz opustimo i divljamo!

Dragojevićeva je odmah uzvratila ljubavniku pohvalom i rekla da nijedan muškarac u njenom životu nije bio toliko vatren u krevetu kao Car:

- Filip se najbolje ljubi od svih mojih bivših, uključujući i Dejana. Deki je u krevetu nežan i stidljiv, dok je Car strastven kao ja. Volim što sam divlja, a ne da kao krava legnem i da muškarac mora da me zadovolji. Jedva čekam da Filip i ja vodimo ljubav posle "Zadruge", kako bih mogla da mu van kamera i bez snebivanja pokažem svoje umeće. Ispuniću mu sve se*sualne fantazije!

Maja bez teksta

Maja Marinković kaže da joj se smučilo da odgovara na prozivke bivšeg dečka i njegove ljubavnice.

Informer

Maja Marinković

- Ogavan je! Fuj! Iste su građe i visine, kao dva medveda da se rvu. Baš ružno izgleda na televiziji. Ja sam sitna i dinamitna, sa mnom je sve to delovalo skladnije - rekla je svojevremeno Maja.

David: Dalila uživa kad je Filip pljuje!

Dejanov brat David Dragojević opleo je po bivšoj snajki Dalili i optužio je da uništava svakog muškarca s kojim je u vezi.

- Ona je energetski vampir, napraviće od Cara ludaka, kao što je pokušala od Dekija. Dalila namerno budi agresiju kod Filipa! Stalno ga izaziva, a onda kad on odreaguje i pljune je u lice, uživa u tome. Očigledno voli siledžije i istetovirane grubijane - rekao je David u emisiji "Pitam za druga".