Autor: Informer.rs

13.02.2022.

18:09

Foto: Informer

Džet set

POSLE OVOGA NIŠTA NEĆE BITI ISTO! OČEKUJE SE POTPUNI HAOS U ZADRUZI, A ONA IH NAJBOLJE ZNA!

Filip i Dalila ne mogu da funkcionišu bez sukoba

Tamara smatra da se odnos izmedju Filipa Cara i Dalile Dragojević menja iz minuta u minut i da od njih dvoje gledaoci mogu da očekuju sve. 

- Dalila ima odličnu moć ubeđivanja i uspela je da ubedi Cara da je dobronamerna i iskrena, tvrdi novinarka. Ona dodaje kako su se redakciji Informera javili fanovi koji su spremni da podrže Dalilu i Filipa nakon izlaska iz Zadruge i obezbede im stan u Beogradu kom će živeti.

Informer

Dalila i Car

- Dalila je tako nešto i radila sa Dejanom, finansirali su ih fanovi, pomagali im sa sagrade kuću i da je opreme. Mislim da će ona krenuti isto tako, kao što je radila i sa prethodnim partnerom.

Između Aleks i Dejana ni LJ od ljubavi

Tamari se čini da ljubav između Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića nije prava i iskrena i da jedno drugo međusobno koriste - ona radi dužeg opstanka u rijalitiju, a on kako bi preboleo bivšu suprugu.

Informer

Između Aleks i Dejana ni LJ od ljubavi

- Dejan bi sve uradio kako mu devojka kaže. Kada bi Aleks tražila da više ne komunicira sa Sandrom Rešić, mislim da bi bez problema prekinuo kontakt kao što je to već jednom uradio kada je to od njega zahtevala Dalila. On je jednostavno taj tip muškarca.

Sledi haos u najavi između Ša, Tare i nove učesnice Monike

- Nema šanse da Tara Simov gleda kako se Nenad Aleksić Ša i makedonka Monika Jovanovska ljube, a on će je smuvati već koliko sutra, tvrdi Tamara i dodaje kako nam tek slede tuče, svađe i vređanja. Tek kreće rijaliti!

Informer

Sledi haos u najavi između Ša, Tare i nove učesnice Monike
Matoru sve devojke koriste

MC Aleks davala je Jovani Tomić Matoroj lažnu nadu. Pričala je da će, kada izađu napolje, živeti zajedno, da će njihov odnos biti drugačiji. Znala sam odmah po ulasku u rijaliti da je ona tip osobe koja se za nekog zakači, samo što nisam mislila da će to biti Matora, kaže Tamara. 

Informer

Matoru sve devojke koriste
Nemoguća ljubav između Mensura i Milice

- Nekad pomislim da je Mensur više zagrejan za Milicu i da želi da taj odnos opstane, ali moguće i da joj, kao stariji i iskusniji, samo daje lažnu nadu. Veza između njih dvoje nikako nije moguća, zaključuje Tamara. 

Informer

Nemoguća ljubav između Mensura i Milice

Pogledajte novu epizodu u video-prilogu eksluzivno na Informer.rs!