15.02.2022.

15:16

Foto: Printscreen You Tube

Džet set

SVE JE BILO DOGOVORENO, ALI SE ONA ZAVOZALA Pevačica raskrinkala Dragojeviće, evo šta ih je odalo!

Mesecima unazad bračni par Dragojević privlači veliku pažnju javnosti, kao i njihovi emotivni partneri Filip Car i od pre nekoliko dana Aleksandra Nikolić, a celokupnu situaciju je kao i uvek iskreno i oštro prokomentarisala Zorica Marković.

Informer

- Aleks i Dejan vizuelno zaista idu jedno uz drugo, ta priča Rešićka i on je smešna. Aleks ima emociju, ali Dejan nema. Vreme je potrebno, nije ni on bio sjajan i bajan. U ovom slučaju, Aleks je Dejanu došla kao melem na ranu i izvuklo ga je to - kaže Zorica i dodaje da stalno razmišlja o tome da je sve ovo jedna igra:

Informer

- Ne da mi mira jedna misao, kad Dejan i Dalila izađu, da li će kroz par dana reći: "Al' smo vas sve zeznuli", taj moj instinkt me nikada nije prevario. Mislim, ovo normalni ljudi ne praštaju. Sve to boli i ništa on nije folirao, ali mislim da su se dogovorili, jer kao igrači su prevaziđeni. Ona je navikla da bude u žiži. Ona se zavozala, napravila haos, prešla granicu dogovora, ali mislim da će on preći preko toga, kao i ona njemu za Aleksandru - smatra Zorica i ne krije da smatra da veza Dalile Dragojević i Cara neće potrajati:

Informer

- Sumnjam da će Dalila i Car izgurati do kraja zajedno, ona ima plan u glavi, nedokučiva je, nedodirljiva, niko ne sme ništa da joj kaže. U svakom slučaju do kraja može sve totalno da se preokrene i da ništa ne bude kao sad. To je tako, zato je i zanimljivo. Aleks bi ostala sa Dejanom, što je dobro i može visoko da se plasira, ako bude imala mozga. U ovoj sezoni je najbolja - zaključila je Zorica za gorepomenuti portal.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":