16.02.2022.

10:04

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Džet set

MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA IZ ZADRUGE?! CAR SPUCAO DALILU SVOM SNAGOM U GLAVU! Isplivao skandalozan snimak koji je šokirao javnost! (VIDEO)

Sinoć je tokom žurke izbio novi sukob Dalile i Cara, a tom prilikom došlo je i do fizičkog obračuna.

- Hoćeš da ostane da sam ja kriv. Lepo sam krenuo da razgovaram sa tobom, neka ti bude zadnji put da si pričala tim tonom. Ukrotiću te kao malu ku**cu. Nisam ljut na tebe, da ne misliš da ne pričam sa tobom. Ponižen sam i sve najgore. Zvao sam ti da se ne osećaš poniženo jer neću pričati sa tobom, nego sutra trezveno, kad rešim stvari koje mi smetaju - govorio je Car.

- Ne možeš da izmišljaš, za tebe sam najbolja - rekla je Dalila.

- Došao si da me provociraš, bila sam najbolja - vikala je ona.

- Pričaš sa Filipom Carem, a Dalila je mala razvratinica i neće se ponašati onakvu kakvu sam je uzeo. Flertušu, pokvarenu, da te nisam video da se tako ponašaš! Ku*vo mala smrdljiva - rekao je Car.

- Plešeš sa Tarom Simov, razluđenom. Pustio sam te satima da radiš, šta ti se radi... Ti dižeš glas i napadaš me. Da se ne bi osećala uvređeno, pričaćemo sutra, a što me ti ne bi napala i dovela u situaciju da se pravdam tebi? - govorio je Car, a nakon toga je svom snagom pogodio Dalilu u glavu sa punom limenkom piva, nakon čega pala na pod od bola.

Na društvenim mrežama se pojavljuju komentari kako Filip Car zbog agresivnog ponašanja i krvničkog napada na Dalilu treba da bude momentalno diskvalifikovan iz "Zadruge 5", a kako će tačno biti kažnjen, ostaje nam da vidimo odluku Velikog šefa...

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":