21.02.2022.

14:57

Foto: printscreen youtube/pink.rs

Džet set

DALILA IDE POD NOŽ! Dragojevićka planira da poseti PLASTIČNOG HIRURGA nakon rijalitija - Želi da izgleda kao Maja Marinković?! (VIDEO)

Ona nikada nije krila da se podvrgla brojnim plastičnim operacijama i zahvatima, a svojevremeno je čak objavila i video vađenja silikona iz usana jer je želela da se vrati "prirodnom izgledu".

Nakon turbulentnih par meseci u Zadruzi, gde je pred kamerama prevarila muža, a onda se i pobila sa ljubavnikom Filipom Carem, Dalila je promenila mišljenje.

Informer

Dalila Dragojević

Na Instagramu se pojavio video Dalile Dragojević koja priznaje da će nakon "Zadruge" otići kod plastičnog hirurga.

- Malo mačije oči, pa stavim silikone, kupim nov autić i onda: 'Izvini, je l' se znamo?" - rekla je Dalila, a Milica je kritikuje da ne preteruje jer je lepa.

- Ma, neću ja promeniti lični opis - govori Dalila, a Viki joj dobacuje "samo si*e".

Ovo nije prvi put da Dalila spominje odlazak od plastičnog hirurga, a ono što je posebno zanimljivo jeste to što je Maja Marinković nakon učešća u "Zadruzi 2" promenila svoj fizički opis toliko da je nakon nekon hirurških intervencija postala neprepoznatljiva. Da li se Dalila opredelila na taj korak baš zbog Maje, Filipove bišve devojke, ostaje nam da vidimo.

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":