23.02.2022.

11:59

Foto:

Džet set

TRAGEDIJA U DOMU BIVŠEG ZADRUGARA Neca neutešan nakon njegove smrti, ne može da se pomiri sa gubitkom!

Bivši zadrugar Nenad Lazić nikada nije krio da se kroz život susretao sam čestim maltretiranjem od strane raznih ljudi iz njegove okoline. Neki su su pokušali da izvrše nasilje nad njim, neki su mu pretili i vređali ga, ali se juče dogodilo ono što nije mogao ni da zamisli.

Naime, njegov mali pas je na ulici premlaćen do smrti!

Naime, Nenad se sinoć oglasio na TikToku i objavio jeziv snimak pretučenog Aleksa, koji je primio veliki broj injekcija da bi uspeo da preživi, a kako on tvrdi, veterinar mu nije davao mnogo šanse.

Borba za njegov život trajala je celu noć, ali bez obzira na sve napore veterinara, nesrećna životinja nije uspela da preživi.

Neca je jutros objavio potresnu sliku na Instagramu, koja razara i najtvrđa srca, njegov ljubimac je ipak uginuo. Njegovo srce nije izdržalo jačinu brutalnih udaraca.

- Nedostaješ mi Aleks, juče si mahao repom iako ti nije bilo dobro, nisi hteo da sekiras mene i Pecu. Osetio si da smo zabrinuti. Ne mogu da podnesem ovu bol. Aleks moj lepi, idi u raj! Nadam se da ćemo se i tamo družiti i da ćeš biti tamo moj najbolji drug i kućni ljubimac.
"Love you and already miss you so much"
- napisao je Neca u potresnoj posveti.

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":