28.02.2022.

07:00

Foto: printscreen

Džet set

EVO ZA KOJI HONORAR MILICA DABOVIĆ ULAZI U RIJALITI! Zavrteće vam se u glavi od ove sume!

Bivša košarkašica otputovala je u Dominikansku Republiku, gde za nekoliko dana počinje snimanje popularnog rijalitija.

Nagovorila ga žena

Dabovićeva nam je pred put rekla da očekuje ulazak u finale, kao i da joj je glavni motiv bio da zaradi novac za petogodišnjeg sina Stefana.

- U rijaliti ulazim kao pobednik! Želim da dođem do finala i pokažem ljudima ko sam. Ranije sam bila veliki protivnik rijalitija, ali sam sada zbog "Survajvera" promenila mišljenje - rekla je Milica, a na pitanje da li je istina da je za učešće dobila 30.000 evra diplomatski je odgovorila:

- Ne želim da otkrivam koliki mi je honorar, mogu samo da kažem da sam prezadovoljna.

S druge strane, Miličina majka Nevena uopšte nije oduševljena što će joj ćerka biti deo ovog rijalitija.

- Ljuta sam na nju što je pristala, ali to je njen izbor. Ona je takva, šta naumi, to i ostvari, niko ne može da utiče na njene odluke. Milica je trenutno na nekim pripremama za početak "Survajvera", a ja sam došla u Beograd po unuka Stefana - kaže za Informer majka poznate košarkašice.

Pored Milice, u "Survajveru" ćemo gledati i muzičara Igora Lazića Nigora. Člana nekada popularne grupe "Montenigers" žena Suzana je nagovorila da uđe u rijaliti.

Informer

Igor Lazić Nigor

- Zvali su me na razgovor i ja sam hteo da odbijem, ali mi je supruga rekla da bi bilo super da učestvujem u "Survajveru". Ona me je nagovorila na ovu avanturu - poručio je Nigor pred polazak u Dominikanu.

Profesor i striptizeta

U petoj sezoni "Survajvera" gledaćemo i Anu, mlađu sestru Miljane Kulić, kao i Minu, ćerku legendarnog glumca Marka Nikolića. Ugovore su potpisali i striptizeta Branka Blek Rouz, fitnes instruktorka Maša Kuprešanin, konobar iz Beograda Vladimir Govedarica, profesor fizičkog vaspitanja Branko Milošev i mnogi drugi.

"Survajver" vodi glumac Bojan Perić

Glumac Bojan Perić biće voditelj pete sezone "Survajvera".

- Veoma poštujem sve koji su se prijavili jer stvarno treba imati petlju za to. Takmičari će nedeljama spavati na podu, jesti ono što sami ulove i mučiti se sa visokim temperaturama - kaže Perić.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":