28.02.2022.

19:27

Foto: printscreen

Džet set

MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA IZ ZADRUGE! Marko pesnicom spucao Milana Miloševića u glavu! (VIDEO)

Iako Milan danas u Belu kuću isključivo ulazi kao član produkcije i voditelj, njegovo učešće u prvoj sezoni popularnog rijalitija obeležile su broje svađe, ali i fizički obračuni.

Naime, Milošević je tada dobio pesnicu u glavu od rijaliti učesnika Marka DNK, koji je nakon toga momentalno diskvalifikovan iz "Zadruge".

Kako su kamere bile zabeležile, Marko je prvo uleteo u spavaću sobu, razvalio vrata, a potom je Saška Karan počela da ga psuje. Sukob je nastao kada je Marko čuo razgovor Saške i Milana, koji su pričali o njemu, Divni, ali i Maci Diskreciji.

- Sve sam čuo šta ste pričali - vikao je Marko DNK. 

- Sklonite ovog oliša odavde, neću da spavam u ovoj sobi, manijak tako može da unese pištolj - vikala je Saška, a Marko je nakon toga nasrnuo na Milana Miloševića.

Informer

Marko DNK

Zadrugari, ovime vas obaveštavamo da je Marko DNK diskvalifikovan zbog nasilničkog ponašanja - pisalo je tada u pismu Velikog šefa.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem je Marko govorio o svojoj diskvalifikaciji:

- Izgubio sam sav novac iz "Zadruge" zato što sam udario novinara Milana. Provocirao me je, ispitivao sve i svašta. Od čega živim, šta radim.. Njega to ne treba da ineteresuje. Ćutao sam neko vreme, a kad sam pukao udario sam ga. Zbog toga su me izbacili iz rijalitija - govorio je Marko DNK na snimku koji kruži društvenim mrežama.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":