03.03.2022.

08:42

Foto: printscren

Džet set

DALILA PRAVILA VRADŽBINE DEJANU I ALEKS U ZADRUZI?! Tara Simov otkrila Đedoviću detalje obreda - "Bušila joj je rupe na pidžami"!

Dalila Dragojević je više puta optuživana da se bavi magijom, odnosno vradžbinama, a Tara Simov je sinoć još jednom otvorila tu temu.

Naime, ona je prepričavala Marku Đedoviću, kako je primetila da je Dalila navodno vračala Dejanu Dragojeviću u "Zadruzi".

Kako je navela, sve to radi narukvicom koju je unela spolja, a koja kako kaže, puca, kada neko napolju pokušava da "skine magiju".

Informer

- Tačno se vidi kako ovo radi i njemu se faca menja - rekla je Tara.

- Kome? - pitao je Marko.

- Dejanu - rekla je Simova.

Đedović je nakon tih reči počeo da se krsti, a Tara je rekla da to sigurno ima veze sa narukvicama:

- Da, to je rekla, da joj pucaju - rekao je Đedović, a Tara je dodala da Dalila ne zna da oni "rade napolju", aludirajući na Dragojeviće koji pokušavaju da skinu magiju. Iako Dejanova porodica nije verovala u te priče u početku, i sam David je u jednom trenutku priznao da veruje da je njegovom bratu rađena crna magija.

- Ne mogu ja ovo, mogu sa ljudima, ali sa paranormalnim ne mogu... Neka uvedu hodže i vlaške vračare, baba Ružu - rekao je Marko, a sve vreme je pored njih na trosedu ležao Filip Car, koji je možda čuo deo razgovora.

- Ti si to njemu rekla? - upitao je Marko Taru.

- Jesam, pokazala sam mu, odmahuje glavom - rekla je Simova.

- Kad je Aleksandra počela da se muva sa Dejanom, isečena joj je bila pidžama, dve rupe - dodala je Tara.

- Daj bre, ne pričaj mi to, neću da umrem ovde, ko zna šta meni radi - uplašio se Marko.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":