03.03.2022.

10:15

Foto: Printscreen/You Tube

Džet set

PUKLO PRIJATELJSTVO! Đedović u žestokom okršaju sa Dejanom, sasuo mu SVE U LICE!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević postavio je pitanje Dejanu Dragojeviću nakon izlaganja Sandre Rešić.

Informer

.- Je l' si svestan šta si rekao Sandri? - pitao je Milan Milošević.

- Ja sam svestan, pravo da ti kažem posle toga rekao sa Aleksandrom kad sam pričao da nije problem u Sandri, nego oko rerne. Nakupilo mi se, da pravdam, zamera mi se. Ja sam mogao da se nadurim kad je ona ustala i otišla da spava u moj krevet, mogao sam na bilo šta. Ja sam non-stop govorio tiše, jer spava Sandra. Neka bude da sam rekao da sam mislio na Sandru, a poslednje sam na nju mislio da bih se svađao, ali ako treba neka bude tako. Evo najgori sam, Dalila je najbolja, pokazao sam. Nije mene Dalila odvojila od porodice, sam sam napravio greške, sam sam rekao da sam napravio te situacije, ali neću da se vraćam. Najgori sam, najnezahvalniji i prema prijateljima sam ispao nezahvalan. Očigledno si tražio razlog, jer si sa Mensurom ostao dobar - govorio je Dejan.

Informer

- Naravno, dobacivanjem je pokazao sve - rekao je Marko.

- Zamisli kad bih ja uzimao svako dobacivanje - nastavio je Dejan.

- Ja ne prodajem priče da si mi ti životni prijatelj! - odbrusio je Marko.

- Ja sam govorio. Kad je u pabu krenula ta priča, ja sam Mensuru rekao da nije tako i otišao iz paba. Ja stojim iza mojih reči. Eksalirao je, neka ispadne da je za Sandru Rešić, tako se desi. Kad nisam odgovorio Mensuru ispao je problem, rekao si da vozim i okej vozim, Milion puta sam pokazao koliko mi je stalo do vas, a jedna situacija i idemo rezanje - dodao je Dejan.

Informer

- Kad je ona govorila pet godina lepog braka, svi smo je rezali, a to si ti gospodine sad isto uradio - nastavio je Đedović.

- Ja sam prihvatio vas sa vašim manama i komentarisanjem, ja sam vas prihvatio - pričao je Dejan.

- Je l' sam tražio? - pitao je Marko.

- Čemu onda zamerka? - uzvratio je Dejan.

- Jer si lažov - odbrusio je Marko.

Informer

- Ja mogu da predosetim sve, rekao sam i Aleksandri da ću ja ispasti najgori na kraju i sa tom činjenicom sam se pomirio. Ja mislim da ne treba da se pada na istu foru i da stalno ustajem "nije Đedović". Ti kad si rekao Aleksandri što ne bi odgovorila, ja sam rekao pre toga da ne treba rasprava. Posle toga sam stao da razmišljam, a Mensur je posle njenog izlaganja krenuo da komentariše, a kad sam krenuo da komentarišem, rekao si mi da vozim - pričao je Dejan.

- Taj isti momak se preko tvoje devojke obraća meni - dodao je Marko.

- Nema šta da se vraćam i petljam oko istog. Par sati pre toga sam rekao u pabu. Je l' sam najveći lažov što nisam rekao Mensuru? - pitao je Dragojević.

Informer

- Ne zato, nego jer prodaješ priče da smo drugari - rekao je Đedović.

- Okej, ako ta stvar može da prevagne i ako je to situacija da prevagne za sve, okej. Ja nisam imao lošu nameru kad je bilo sa Sandrom. Ja sam rekao da ne mislim na nju, to je trenutak kad sam pop*zdeo, desilo mi se posle pet meseci - istakao je Dejan.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":