Autor: Sandra STOJANOV

18.03.2022.

18:00

Foto: printscreen

Džet set

NOVINARKA OTKRILA TAJNU IZ SPOLJAŠNJEG SVETA! Aleks i Dejan ostaju zajedno, Milena obelodanila sve u emisiji "ZADRUGARI NA SKENERU"

Milena je ispričala kako su Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić stvoreni jedno za drugo, kao i da može da ih zamisli kao roditelje.

Informer

 

- Aleks i Dejan su po meni veoma skladan par, sličnog su temperamenta. Aleksandra je za razliku od mnogih učesnica jako smirena. Mislim da će njihova veza trajati bar do kraja rijalitija, ako se Dalila ne umeša, pa bude nešto između njih dvoje, ali kako za sada stvari stoje, mislim da im cvetaju ruže, a u ovom trenutku smatram da bi mu Aleksandra rodila dete ako bi ostala u drugom stanju. Dejan je imao snažne emocije prema Dalili, mislim da je bio spreman sve da joj sve oprosti, a deluje mi da je i sada spreman da joj oprosti, naravno ako bi se ona okrenula ka njemu i ako bi bila uporna, on bi možda poklekao. Aleks do samog kraja uzima primat, lepo mu je sa njom, njegovi podržavaju vezu njihovu vezu. Kada bi došlo dete i kada bi bila trudna, mislim da bi bili spremni, on još uvek u šoku nije zaboravio sve što mi se desilo sa Dalilom, to je zaista trauma za čitav život. Žena da te prevari u rijalitiju sa drugim, da ti sve to gledaš, mislim da je to sve zasita bolno, ali ako se desi ta trudnoća mislim da će se odlučiti za brak. 

Novinarka je otkrila da Milena Šarac nije zaljubljena u pevača Nikolu Grujića Gruju, kao i da smatra da se pokazao u jako lošem svetlu, pa je na taj način veliki broj glasova izgubio kod publike.

Informer

 

- Kako se meni čini iz mog ugla deluje da ona njega ne voli baš nešto i da joj je bio interesantan na samom početku, a sada je baš briga za njega i nema velike emocije prema njemu. Gruja se sada kaje, zaljubljen je ali se kaje jer ga je žena ostavila zbog nje i prevare u rijalitiju. On je svestan da ga ona ne voli i ima dupli problem, mislim da je puno izgubio. Komentari, kako sam ja čula su da se prikazao kao jako loša osoba i pokvarena, to slovi za njega. U ovom rijalitiju se nije pokazao ni kao muškarac, a ni kao dobra osoba. Spreman je da ženu moli da se pomiri sa njim, pošto vidi da ga Mima ne ferma ni dva posto, ali kako imam informaciju njegova žena u ovom momentu ne želi da se pomiri sa njim.

Filip Car i Mensur od samog ulaska u belu kuću pokazuju da se ne podnose, a kako otkriva Videnovićeva uzrok njihovog problema i netrpeljivosti je bivša zadrugarka Mina Vrbaški.

Informer

 

- Filip Car i Mensur njihova netrpeljivost datira još od Mine Vrbaški jer su obojica bili jako zaljubljeni u nju. Bio je niz uvreda sa jedne i druge strane i ja sam sigurna da nikada neće biti drugovi, svakako ne dobri. Ljubomora i sujeta je mnogo više pojačana u rijalitiju nego što je u spoljnom svetu. Mislim da će do kraja rijalitija biti još puno uvreda i svađa sa Filipove i Mensurove strane.

Milena Videnović smatra da Zola nije iskren i da je počeo da se igra rijalitija, kao i da mu sloboda baš prija nakon odnosa sa Miljanom Kulić, a za Irmu ističe da ima svoju ulogu i ako je solo igrač. 

Informer

 

- Mislim da Zola igra igru malo je sa Nevenom, malo sedi sa Irmom, malo napada Deniz. On je sam rekao da mu se Nevena puno dopada ali da ne želi da uđe u vezu sa njom jer previše umoran od veze sa Miljanom Kulić i svega što mu se dešavalo, a bile su stvarno užasne stvari. On odnos sa Nevenom ne doživljava ozbiljno čim može da flertuje sa Irmom i Deniz, on to ne vidi kao nešto ozbiljno, dok Nevena to doživljava jako ozbiljno. Poljubac Zole i Irme ne bi nikako mogao da naruši odnos njega i Nevene, jer je ona puno zaljubljena u njega i sve bi mu oprostila. Irma jeste sporedan lik u rijalitiju, ali nije nebitan lik. Irma se petlja u sve, što je za rijaliti zanimljivo, sem sa Zolom nije imala neki bitan odnos, ima tu autentičnost svoju, a druga stvar ona je iskusan rijaliti igrač. Nema ljubavnu vezu u rijalitiju tako da dodatno mora da se trudi i gleda sebe - istakla je Milena.

Milena se osvrnula na odnos Dragojevića i Rešićke i ispričala da Dejan nije ispao ni malo korektan prema pevačici.

Informer

 

- Nije ispao korektan što se tiče tog odnosa, ne kažem da je trebao da bude sa njom ako mu se ne dopada, ali nije ispao kavaljer, on je znao da se dopada pevačici. Nije trebao da je nazove kadrušom jer je Sandra bila uz njega, kao i Marko Đedović pričali su sa njim kada mu je bilo najteže i bodrili su ga, pričali sa njim satima, mislim da se to ne zaboravlja. On očigledno neće da izda samo žensku osobu koju voli i oprašta joj apsolutno sve, to smo već imali prilike da vidimo. On je takav tip osobe, što nije dobro nažalost. Ne mislim da Dejan bilo šta radi zbog kamera, on je u odnos sa Aleks ušao jer mu se dopala fizički. Ne znam kako Marko vidi situaciju u kući, sigurno da može bolje da sagleda stvari nego mi gledaoci - zaključila je Videnovićka.