14.03.2022.

18:57

Foto: Printscreen You Tube

Džet set

KO JE SUPRUGA MIKIJA ĐURIČIĆA?! Krije je od javnosti, rodila mu je ćerku, a danas ga je potpuno oduševila!

Miki Đuričić danas je proslavio rođendan, a tim povodom je organizovano veliko slavlje. Pčelar iz Kupinova dobio je mnogo poklona, a najviše ga je oduševila ćestitka njegove žene.

Informer

- Ljubavi moja, srećan ti rođendan, Divan si svaki dan, pa i ovaj budi. Zdravlje da te služi. Živimo za dan da si opet sa nama. Volimo te previše, Dunja i mama. Nadam se da si zadovoljan, ne bi te žena ostavila bez poklona i ovaj put te neposlušala - glasila je čestitka.

Ono što sve zanima je ko je supruga Mikija Đuričića koju tako pažljivo krije od javnosti.

Pre svadbe je godinu dana živeo sa njom, a kada mu je podarila ćerku Dunju, rešio je da sa njom stane na ludi kamen.

- Pa, mi smo već zajedno, to mi je žena, živimo zajedno već godinu dana, samo ćemo sad da se venčamo i zvanično. Planirali smo da to bude 4. septembra, pre nego što ja uđem u "Zadrugu". Sad ćemo prvo građansko venčanje da organizujemo, pa ćemo posle crkveno - pričao je Miki u avgustu i dodao da se raduje tom danu:

- Mi smo to planirali i ranije, još pre tri meseca smo to definitivno odlučili, samo smo čekali da se stvore neki uslovi i eto, početkom septembra ćemo to, Bože zdravlja, da uradimo. Pravim veselje, naravno. Biće to u jednom restoranu, za uži krug ljudi... Porodica, prijatelji, biće lepo - rekao je nedavno rijaliti učesnik.

Podsetimo, Miki uskoro ulazi u "Zadrugu 5", a kako je ispričao samo se plaši da ne prevari suprugu u rijalitiju.

Informer

- Biću veran do kraja supruzi. Kada bi mi se desilo da prevarim ženu u rijalitiju, ne bih mogao sebe da pogledam u ogledalu. Ne znam kako bih hodao ulicom. Kako bih živeo da me kući ne čekaju žena i dete samo zato što sam se ja zezao s nekom budalom u rijalitiju. Pritom, i vi znate da tamo ulaze devojke lakog morala. Pa zamislite samo da zbog neke beštije izgubim porodicu! Onda bih stvarno trebalo da uzmem štranjku i da se obesim nasred žive vode ovde u Kupinovu - rekao je Miki za medije.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":

Tagovi:
Miki Đuričić zadruga džet set zadruga 5