16.03.2022.

07:00

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

PAPARACO! SANJA STANKOVIĆ OPUSTOŠILA BUTIK DONJEG VEŠA Novi dečko, nove gaćice

Sanju smo najpre zatekli kako u centru Beograda sa nekim priča telefonom. Delovalo je kao da se svađa, ali nismo shvatili ko ju je to iznervirao... Taman kad smo pomislili da će ući u taksi jer je išla ka njemu, Sanja je zastala pored butika donjeg veša.

Informer

Sanja Stanković

Ušla je u radnju i tražila idealne gaćice i bruseve kao sumanuta. Onda je u kabini isprobavala brushaltere i na kraju se odlučila za dve seksi kombinacije. Prva je bila crvena čipka koja će se, sigurni smo, dopasti njenom dečku. Ni druga kombinacija nije ništa manje provokativna, jer je providna.

Reč očevica:

- Sanja je pričala da voli udoban i seksi veš, pa smo joj takav našli. Ostavila je bakšiš i pričala da ide na put za dva dana, ali nije otkrila sa kim i gde.
Prodavačica u butiku

Inače, Sanja je kupila stan na Vračaru, i to baš od muškarca s kojim se posle toga smuvala! Starleta krije njegov identitet i priča kako svaku priliku koriste da zajedno otputuju u inostranstvo. Tako su mesec dana veze proslavili u Parizu.
Budući da je prodavačici u butiku pomenula da ide na kratak odmor, verujemo da je ovaj veš kupila baš za tu priliku. Sanja je nakon sat vremena završila šoping, a onda je otišla da kupi nešto slatko. Starleta je izabrala sladoled, koji je pojela odmah na ulici dok je pešačila ka svom novom domu na Vračaru.