15.03.2022.

15:37

Foto: Printscreen You Tube

Džet set

ŠOK! Nakon vesti da je Miljanin dečko LAŽNI BIZNISMEN, Marija Kulić se EKSKLUZIVNO OGLASILA za Informer.rs - Evo šta je rekla o BUDUĆEM ZETU!

Rijaliti zvezda je pre nekoliko dana ponovo ušla u "Zadrugu 5" i to sa svojim novim dečkom Nenadom Macanovićem kome tepa "Bebice". Miljana je pred ulazak otkrila da je Nenad vlasnik čak sedam stanova, kao i da se bavi izgradnjom zgrada.

Informer

Miljana i Nenad

Ipak, mediji su preneli informaciju, da je prava istina znatno drugačija. Ispostavilo se da je Nenad zapravo serviser klima-uređaja o čemu svedoči činjenica da su kamere emisije "Paparaco lov" još na početku njihove veze snimile njih dvoje u vožnji gradom, upravo u vozilu sa oznakom firme u kojoj je zaposlen kao serviser i koji je njegovo službeno vozilo. Nenad je inače, razveden, a u braku je bio godinu dana i ima dvoje dece.

Informer

Miljana Kulić

Tim povodom, Marija Kulić se oglasila za Informer.rs i prokomentarisala tvrdnje da novi Miljanin momak nije biznismen:

- Ne znam čime se Nenad bavi, ali nije ni bitno. Bitno je samo kakav je čovek, a vidim da je moja ćerka pored njega srećna i zadovoljna. Nenad se brine o njoj i to je meni kao roditelju najbitnije. Čak i ako nema, steći će. Novac nije bitan, važno je kakav je čovek i iz kakve porodice dolazi - istakla je Marija za Informer.rs.

Informer

Marija Kulić

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":