20.03.2022.

07:20

Foto: Zoran Sinko

Džet set

VELIKI ŠEF MU JE ODUZEO 58.500 EVRA?! Produkcija zadrugare udarila po džepu - nećete verovati koliko novca su izgubili

Ako je suditi na osnovu kazni Velikog šefa, do sada su najgore od svih prošli Marko Osmakčić, Viktorija Mitrović i Mensur Ajdarpašić.

Sandi Kojić je zbog ometanja emisije ostao bez nedeljnog honorara, međutim, tu se nije zaustavio, pa je zbog fizičkog nasrtaja na Boleta Kralja i Irmu Sejranić, kažnjen dvonedeljnim honorarom. Sandi je kažnjen i zbog napada na MC Damira, i to tromesečnim honorarom, kao i direktnom nominacijom.

Informer

Sandi Kojić

Filip Car i Dalila Dragojević odbili su da učestvuju u jednoj od igrica Velikog šefa, pa su kažnjeni nedeljnim honorarima, a Dragojevićka je kažnjena i zbog odbijanja da spava u izolaciji, dok je Filip kažnjen zbog sukoba sa Majom Marinković.

Informer

Dalila Dragojević i Filip Car

Kada su u pitanju kazne zbog nedozvoljenog spavanja titulu su poneli Sale Luks, Marko Osmakčić, Viktorija Mitrović, Fran Pujas, Dejan Dragojević, Dalila Dragojević, Filip Car, Miki Đuričić i Marko Janjušević Janjuš, koji su, odlukom Velikog šefa, kažnjeni oduzimanjem nedeljnog honorara.

Viktorija Mitrović do sada ima najviše oduzetih honorara, i to: tri nedeljna, dva mesečna, kao i jedan tromesečni. Ako se uzme u obzir činjenica da na nedeljnom nivou zarađuje 500 evra, lako se može izračunati da je do sada izgubila ukupno 11.500 evra.

Informer

Viktorija Mitrović

Ništa bolji od nje nije ni Marko Osmakčić, koji na nedeljnom nivou zarađuje 1.000 evra, a do sada je zbog agresivnog ponašanja ostao bez dva tromesečna, jednog mesečnog i jednog  nedeljnog honorara, što znači da mu je oduzeto 20.000 evra.

Informer

Marko Osmakčić

U "Zadruzi 5" do sada je najviše novca izgubio Mensur Ajdarpašić, kome je oduzeto čak 58.500 evra usled gubitka tri mesečna i jednog nedeljnog honorara.

Informer

Mensur Ajdarpašić

Mensur je tokom jednog razgovora u rijalitiju otkrio da je njegov nedeljni honorar 4.500 evra. 

Prema ovoj računici, zadrugari su prema ovoj računici, kako pišu mediji, do sada ukupno izgubili 315.000 evra.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":