20.03.2022.

11:00

Foto: Informer.rs

Džet set

MIKI PROVALIO RIJALITI SCENARIO DRAGOJEVIĆA?! Đuričić u besu rekao više nego što treba, ovo je njihov PLAN!

Miki Đuričić poznat je kao neko ko iz godine u godinu obično brani one koji su najviše osuđeni u rijalitiju i traži neko dobro u njima kako bi zaustavio, ili makar ublažio, linč kroz koji ukućani prolaze.

Jedna od njih bila je i Dalila Dragojević koju je pčelar iz Kupinova zdušno branio mesecima. Iako je osudio to što je prevarila supruga i ušla u vezu sa Filipom Carem, ipak se stakao utisak u narodu da je Miki blago na njenoj strani, međutim, polako je počeo da gubi sve argumente.

Šta više, poslednjih dana dovodi u pitanje i Dejana, njegove postupke i moralna načela, a prilikom svađe sa Dalilom u naletu besa rekao nešto što je svima zaparalo uši. 

- Štedimo te tu bre, šest meseci, niko neće ništa da ti kaže, uništila si sama sebi život, al nećeš mafijati! Kao, "šta ti komentarišeš moj život"? Pa čiji ti život nisi komentarisala? - vikao je Miki.

- Jel sam ti tražila da me štediš? - pitala je Dalila.

- Ajde bre, nabijem i tebe i Tedija na ku*ac! Darko radi se na tome da do kraja rijalitija, videćeš, Dejan će ispasti najgora, a Dalila najbolja osoba! A ovom sam idiotu (Filipu) rekao... Ti si uspeo da od dva najiritantnija i najodvratnija rijaliti učasnika ikada napraviš žrtve. I napravio si, mentolčino! Jel se sećaš kad sam ti rekao?

- Sećam se - rekao je Filip.

- Ona tvoja žrtva, on vaša žrtva.

Miki očigledno smatra da je sada potrebno "oprati" Dalilu, jer se bliži izlazak iz rijalitija, narod nije oduševljen njom i njenim ponašanjem, a pritisak javnosti sa kojim će se suočiti biće nesumnjivo ogroman.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":