21.03.2022.

19:40

Foto: printscreen

Džet set

SANDRA REŠIĆ JE ČOVEK PRODUKCIJE?! Gurnula je Dalilu u propast, a onda zavrtela OVU priču!

Dejan i Dalila Dragojević su svoju ljubav počeli u rijalitiju Parovi, a završili je takođe u Zadruzi 5.

Ljubavni trougao čiji su akteri Dalila, Dejan i Filip Car je potresao region, a milioni gledalaca su plakali uz Dejanove suze.

Informer

 

Kada ga je žena prevarila i javno ponižavala, u najtežim trenucima su uz njega bili Sandra Rešić, Marko Đedović i Fran Pujas, međutim, njihovo prijateljstvo se završilo kada je ušao u vezu sa Aleksandrom Nikolić.

U jednoj od mnogobrojnih svađa, Đedović, Sandra i Fran su mu zamerili to što je nezahvalan, i da je najmanje što može da uradi da makar pokaže malo poštovanja prema njima, a na to je Dejan imao spreman odgovor koji je očigledno u njemu sazrevao jako dugo.

Informer

"Vi ste Dalilu prvo podržali da uđe u vezu sa Filipom, pa ste tek onda mene tešili. Tek kad ste me uništili skroz" - rekao je Dejan tada.

Mnogi su se prisetili početka rijalitija, kao i reči podrške koju su Dalili uputili Đedović i Sandra, a nakon što se prijateljstvo sa Dragojevićem raspalo, fanovi rijalitija su odmah "počeli da slažu kockice", pa su tako došli do zaključka da je možda Sandra sve vreme bila na strani Daile, ali i produkcije!

U razgovoru sa Đedovićem rekla je da bi bilo zanimljivo Dalilu postaviti za vođu, tj. da bi ona postavila nju kada bi bilo dozvoljeno da ona bira.

Ovaj klip je brzo postao viralan na društvenim mrežama, a komentari na njihov razgor dali su ideje za nove teorije zavere.

- Rešićka se od početka rijalitija uvlači Dalili. Prošle godine je bila Rialdina d*peuvlakačica, a ove Dalilina. Čak i dok je bila u najboljim odnosima sa Dejanom, Rešićka je išla da se pravda Dalili, čak ju je i Milan voditelj prozivao zbog toga - napisao je jedan gledalac.

Ovo me ne iznenađuje od nje. Sandra je na početku Zadruge bila uz Dalilu i družila se sa njom, prema Dejanu je bila neutralna. Tek kada je ušao Đedović i "stao" na Dejanovu stranu stala je i ona - dodao je jedan gledalac.

Oni kao ne znaju ko je vođa. Sigurno - prokomentarisao je rijaliti fan, aludirajući na to da su Đedović i Sandra "ljudi produkcije", a njegov komentar je dobio veliki broj lajkova.

Do kraja rijalitija ima još dosta vremena, a šta će tek da ispliva, verovatno niko ne može ni da pretpostavi.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":