23.03.2022.

08:48

Foto: Printscreen You Tube

Džet set

SVAĐA BIVŠIH PRIJATELJA! Đedović sasuo Dejanu sve u lice, on otkrio razliku između Dalile i Aleks!

Dejan Dragojević nastavio je da razgovara sa Markom Đedovićem, a Aleksandra Nikolić se isključila iz priče, pa samo slušala njihovu konverzaciju.

Informer

- Jadna ona sa mnom, ona je moja maroneta - pričao je Dejan.

- Niko to nije rekao - dodala je Aleks.

- Opusti se u životu, stegnut si - rekao je Đedović.

- Ja kad se opustim to su zamerke na kub. Ja sam budaletina - nastavio je Dragojević.

Informer

- Ja sam Aleksandri rekao stvari koje Dalili nikad nisam, u trećoj nedelji, Osetio sam pozitivnu energiju, Ja uđem u razmišljanje sam od sebe. Mene čudi izlazak šta i kako. Dođem u fazu kao kad smo krenuli u vezu i hvala Bogu pa sam nastavio. Sad sam došao u ovu fazu. Ja njoj ako kažem nemoj me sad, onda nemoj me sad - pričao je Dejan.

- Sad treba da ti šetamo cipele, jer te je Dalila ostavila. Odrasti malo, nisi dete. Ja sam mislio da su te stvari promenile u smislu sazrevanja, a ti se ponašaš kao da imaš dve i po godine. Normalno je da se posvađate. Grozno je da prolaziš kroz staklo i da se ona oseća ugnjetavano i da ne može da kaže šta misli. Praviš iste greške - govorio je Marko.

- Da, ja ugnjetavam osobe pored sebe - dodoa je Dragojević.

- Neka se okrene i ode, šta je strašno? - pitao je Marko.

Informer

- U tom trenutku je strašno - dodao je Dejan.

- Kakav si ti folirant - odbrusio je Đedović.

- Ja sam na početku bio najgori, hoću da budem, ne baš takav. Ne mogu da se nosim sa tužnim facama i jadnim ljudima, jer su se saosećali sa mojoj situacijom. Bio Deki koji su svima titrali mu*a, pa ih je on sve iz*ebao i je*ao ih sve čim je ozdravio. U ovom prostoru me to smara. Do aprila ću da prezupčim sve. Od drugog aprila me bolu ku*ac za sve - nastavio je Dragojević.

- Ti si bolestan i sad hoćeš da drugi prolaze ono što si ti. Nisi za vezu, pogledaj face ove divne ljubavi - dodao je Marko.

Informer

- Šta te briga kako će šta da ispadne? Mnogo si projektivan na rijaliti. Ja sam ti rekao da tebe ne može ničiji komentar da poremeti, ako si siguran - pričao je Đedović.

- Mene ona poremeti - rekao je Dejan.

- Pa i nju će jednom, treći put već neće - dodao je Marko.

- Ja imam potrebu nju da zaštitim, jer nešto što vidim, možda nije tako - pravdao se Dejan.

- Kako to tebi remeti ljubav? Čega se plašiš? - pitao je Marko.

Informer

- Gledam da sačuvam sve što mogu - dodao je Dragojević.

- Ako vredi opstaće, ako ne vredi idi dalje - istkakao je Đedović.

- Ja sa njom sve rešim, nego nađem priliku kad ću to da rešim - pričao je Dejan.

- Ja kažem u trenutku šta mislim, brzo me prođe - dodala je Aleks.

- Nju brzo prođe, a mene dugo zadrži - odbrusio je Dejan.

- Je l' mene neko pita kako mi je? Velika stvar, razveo si se od žene, to je možda nešto dobro, vratila ti se porodica - urlala je Aleks.

- Ja i kažem, hvala Bogu da se to desilo. Ja da nisam sa njom ništa me ovde ne bi zaustavilo. Nju sve remeti, šta je Irma rekla, Moram da se objašnjam sa njom - vikao je Dejan.

Informer

- Što si sa mnom ako to moraš da se objašanjavaš? - pitala je Aleks.

- Praviš istu grešku i gubiš sebe u odnosu. Pokazaćeš joj svoje postupke - rekao je Đedović.

- Ja sam joj svoje postupke već pokazao, a ona mlati praznu slamu - dodoa je Dejan.

- Je l' normalno da ona misli da je u vezi sa ludakom? Posle pet godina te je neko razumeo, posle mesec dana neće. To nisi ti. To što gutaš te je*e - govorio je Đedović.

- Ja kad sam rekao za Sandru, šta mi smeta, ja sam najgori. Ja sam rekao da me boli ku*ac i da mi to nije to. Ja ako komentarišem, ona posle spušta glavu, pa ja moram da pravdam svaku svoju reč. Je l' sam ti zabranio da bilo šta kažeš? - besneo je Dejan.

- Ona se plaši kako ćeš da reaguješ - dodoa je Marko.

Informer

- I ja se plašim kako će ona da reaguje. Ona je mene upoznala sa zavojem na glavi. To nije moje stanje normalno, koje se nije dešavalo dva meseca i eto desilo se sad.

- Ja sam rekao da ti nisi za vezu - rekao je Đedović.

- Jesam - istakao je Dejan.

- Hteli mi da priznamo ili ne, nisi za vezu, Ona danima kuka da ne može ništa da kaže. Polupan si i nisi za to - nastavio je Marko.

- Sad će biti je l' ti smeta? Koga boli ku*ac. Neka plače pet dana, došla je u moja sra*a, pa neka ih jede sa mnom. Pokušao sam da sve bude lepo i fer, očigledno ne može i biće drugačije - vikao je Dragojević.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":