23.03.2022.

09:41

Foto: ATA Images

Džet set

URNEBESNO! DALILI ISPAO ZUB USRED SVAĐE! Dragojevićka bila krezava, a sad LAŽE da ima sve SVOJE ZUBE!

Dalila Dragojević, učesnica rijaliti šoua Zadruga 5 je glavna tema medija u prethodnih nekoliko meseci, prvo zbog prevare supruga, a sada zbog turbulentne veze sa Filipom Carem.

Međutim, popularnost je stekla i pre pojavljivanja na televiziji Pink. Naime, proslavila se učešćem u rijalitiju "Parovi"!

Dragojevićka je oduvek bila spremna za svađe, a u jednoj od sezona u kojoj su učestvovali Nenad Marinković Gastoz, Tijana Ajfon, Ružica Veljković i Brendon izblamirala se kao nikada pre!

Informer

Dalila je tokom jedne od mnogobrojnih svađa ustala i vikala iz sveg glasa, a u jednom momentu ispao joj je zub iz vilice. Ona je odmah primetila šta joj se dogodilo, pa je prekrila lice rukama i otrčala do ogledala da se ogleda.

Kada su ostali shvatili šta se dogodilo, bukvalno su se valjali po podu od smeha.

Klip je postao viralan, a detaljno ga možete pogledati ispod ovog teksta.

Međutim, juče je u razgovoru sa Markom Đedovićem ispričala kako je neko od ukućana pričao kako je radila zube:

- Kaže mi, pogledaj joj vilicu, do pre ne znam koliko nisi imala svoje zube. Ja reko da li sti bre normalan ovo su sve moji zubi, nemam ništa urađeno. Nijedan zub nije urađen... Kakva ti je to priča? - rekla je Dalila zaboravljajući da je jedan od "njenih" zubi implant, bez kog bi bila vidno krezava! 

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":