27.03.2022.

21:48

Foto: Printscreen You Tube

Džet set

URNEBESNO! OVO JE PREVAZIŠLO "ZONU KOMFORTA"! Dalila ima novi biser, internet se usijao od komentara!

Dalila Dragojević već mesecima šokira gledaoce svojim ponašanjem. Njene skandalozne svađe sa Filipom Carem učinile su da se njeno ime konstantno provlači u novinskim naslovima, međutim, ovaj put je šokirala i dobro nasmejala gledaoce novom izvalom.

Naime, tokom pitanja novinara, Dalila je ispričala koliko joj je bilo teško bez Cara:

- Meni je bilo jako teško tokom tih 16 dana. Baš sam bila jako loše. Nisam uopšte spavala nikako, mislim da sam jutros prvi put zaspala lepo - započela je Dalila svoju priču, a onda upotrebila reč koja ima deseto značenje od onog koji je ona htela da kaže:

- Inače sam izbegavala, eskalirala situacije... 

Vrlo je verovatno da je Dragojevićka želela da kaže da je "eskivirala", a ne "eskalirala" situacije, a ovaj klip se ubrzo našao na društvenim mrežama i postao viralan! 

Đedović i Sandra su više puta sa podsmehom komentarisali Dalilin rečnik, utoliko više jer joj ovo nije jedini put da upotrebi reč kojoj ne zna značenje, a htela bi da bude, ni manje ni više nego voditeljka!

Ne znamo da li su Marko i Rešićka ovo čuli, i ako jesu, kako su prokomentarisali. Međutim, kad čuju, sigurno neće ostati ravnodušni.

Dotle, zbirka njenih bisera samo nastavlja da raste.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":