29.03.2022.

15:40

Foto:

Džet set

ZADRUGARKA IMA NOVOG DEČKA NAKON PAKLA KOJI JE PREŽIVELA! Milica se rešila Bore, sada uživa!

Milica Kemez, bivša učesnica Zadruge, i trenutna voditeljka na "Red" televiziji, prema pisanju medija ima novog dečka, koji je u zaborav bacio njenog bivšeg Boru Sntanu.

Milica je već dve nedelje u tajnoj vezi sa Novosackim advokatom koji ima 32. godine, upoznala ga je preko zajedničkih prijatelja.

Informer

- Milica se baš zaljubila, upoznala je tog momka još prošle godine preko prijatelja, ali je bila opsednuta Borom pa ga nije ni primećivala. Međutim, on se baš trudio oko nje i konačno uspeo da je osvoji. Pruža joj svu pažnju i lepo se slažu. On radi kao advokat u jednoj novosadskoj kancelariji i ima 32 godine. Pošto je Milica u Beogradu, on sada često dolazi da bi bio sa njom. Ne žele da se eksponiraju jer su na samom početku veze, a Milica je svesna da ima mnogo hejtera koji bi jedva čekali da joj unište vezu - otkrio je izvor blizak Kemezovoj koja nije htela da potvrdi da ima novog dečka, ali ni da demantuje.

Informer

- Više neću pričati o privatnom životu, dosta je bilo cirkusa. Važno je da mi je sada lepo i da sam srećna, sve ostalo će se saznati kada dođe vreme - rekla je Milica za pomenuti list.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":