01.04.2022.

22:13

Foto: printscreen

Džet set

RAZOČARAO SE U NJEGA? Brat Marka Osmakčića se oglasio nakon ubacivanja Viki u bazen, pa otkrio da li ga je izdao!

Region bruji o sve učestalijim svađama zadrugara u Beloj kući, pa tako, nisu izostajale ni svađe Viktorije Mitrović i Marka Osmakčića, bivšeg ljubavnog para, čija je veza jedna od turbulentnijih u Zadruzi. Naime, danas posle raspodele budžeta ovonedeljnog vođe Mine Vrbaški, izbio je još jedan sukob u kom je Mitrovićka izvukla deblji kraj. Marko je bacio u bazen, za šta je kažnjen nedeljnim honorarom odlukom Velikog šefa.

Informer

Ovim povodom, novinari gorepomenutog portala su stupili u kontakt sa njegovim bratom, Mariom Osmakčićem, koji je bio voljan da prokometnariše aktuelna zbivanja vezana za njegovog brata i nesuđenu snajku, pa je ovom prilikom otrkio da li se razočarao u svog brata.

Kako komentarišeš ove brutalne sukobe Viki i Marka koji su sve učestaliji u poslednje vreme?

- Gledam kao što sam gledao i do sada, nema smisla što je sa njom u vezi. Nije dobar ni on po nju ni ona po njega. Počeo je bacati i u bazen, ne razumem zašto on ne shvati sam, da ta veza nije dobra po njega? Narušava svoj ugled, rekao sam mu već dva puta, kad sam ulazio i kad smo imali poziv, da se nje skloni, nije me poslušao - rekao je Mario.

Da li je istina, kao što Mina kaže, da te je razočarao jer te nije poslušao?

- Ušla je i Mina, rekla mu je da mu ta veza nije dobra. Da me je razočarao, jeste, užasno me je razočarao. Razočarao me je više puta. Prvi put što me nije poslušao, a drugi što sam ne razume da treba da prekine sa Viki. Nije to prva svađa. Čim pomislim da se unormalio, nastane zaje***cija.

Kako gledaš na ovaj sukob od danas, koji je eskalirao tako što je on bacio u bazen na kraju?

Informer

- Po meni je trebao baciti u vodu. Ako glumiš nekog pašu, da se sa njim igra. Trebao je oba puta, ja bih isto to uradio. Ne treba da je vređa, treba da se skloni, da je pusti na miru. Kad sam mu u pozivu rekao da se skloni od nje, on mi je rekao: Treba, treba i posle gledam, on je rekao da ne zna da li će moći tu želju da mi ispuni. Nek izdrži već dva, tri meseca, a ja sam se već pomirio da se on nje neće skloniti. 

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":