07.04.2022.

11:13

Foto: E-stock

Džet set

SKANDAL! DISKVALIFIKACIJA ZA FILIPA CARA?! Prekršio STROGO pravilo, čeka se reakcija PRODUKCIJE!

Od kada su počeli rijaliti šou programi u Srbiji, jedno pravilo je uvek bilo strogo kažnjivo - unošenje mobilnog telefona i komunikacija sa spoljašnjim svetom.

Iako to već i vrapci na grani znaju, iako su neki (u drugim rijaliti programima) kažnjavani zbog toga prestupa, dva učesnika Zadruge su se očigledno oglušili o to pravilo!

Naime, Filip Car je, ni manje ni više uneo telefon, pa je, dok je mislio da kamere snimaju dešavanja u radiju, prišao Mateji Matijeviću dok je bio bez bubice, pokazao mu nešto, a onda ga vratio u džep.

Ovaj video se vrlo brzo našao na društvenim mrežama i postao viralan, a šokirani gledaoci su se odmah bacili na komentarisanje da li mu je u ruci telefon!

"Mobilni i to na "preklop” vidi se lepo kad ga zatvara", "Lista mobitel", "Za svog života ja još ne videh karton na tačskrin koji se presijava dok Flip drži ruku na boku" - bili su samo neki od komentara.

Međutim, bilo je i onih koji su ubeđeni da se opet prave neke teorije zavere, a imali su i dobre argumente za to:

"Hahahaha drži karton na kome je pisao pitanja za Bebicu", "Da li ste realni, da li stvarno mislite da je to telefon? Pa tek tako da ga pokazuju?", "Kakav telefon? Pokazuje Mateji pitanja" - bili su neki od komentara.

Kao što vidite, mišljenja su podeljena, a kako je sve to izgledalo pogledajte u videu iznad, pa procenite sami!

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":