11.04.2022.

08:22

Foto: E-stock

Džet set

PLATILI MU DA BI RAZVEO DALILU?! Car i Dragojevićka zaratili na krv i nož zbog honorara

Dalila Dragojević i Filip Car, juče su pokušali da pobegnu iz rijalitija, ali ubrzo posle toga su se vratili na imanje. U javnost je isplavao njihov razgovor pred pokušaj bekstva.

Dalila i Filip su, inače, zbog frizera pokušali da pobegnu sa imanja, zbog čega ih je produkcija žestoko kaznila. Dalila Dragojević kažnjena je zbog iznošenja laži i vređanja produkcije sa milion dinara.

Informer

Filip Car i Dalila Dragojević pokušali bekstvo iz Zadruge

- Mrš, klošarčino! 40.000 evra si naplatio ovu životnu situaciju! Stidi se, stidi se! - poručila je Dalila Dragojević.

- 40.000? Mamu ti j**em, od prvog dana znaš moj honorar, od početka muvanja - kazao je Filip.

- Mama ti je rekla da ti ja ne trebam, pa si onda doneo odluku, svaki put s*anje napraviš da bi te izveli, da bi se ti čuo sa bilo kim - navela je Dalila.

- Ti ucenjuješ ljude, obezbeđenju kragne praviš tamo, džukelo jedna! Nasilnik, a ljudi neće da te diraju zbog tvog posla, to je istina! Sve ovo je istina! Svađaš se tamo zato što ti pare nisu uplaćene! Ucenjuje ljude da mu danas legnu pare na račun - vikala je ona, pa dodala:

- Ti bi da naplatiš veliku ljubav! Evo ti k**ac! Da vidiš da li ćeš ova tri meseca biti sa Dalilom! Idi sad plovi svojim brodom, ali bez Dalile!

Posle njihovog pokušaja bekstva oglasila se Dalilina majka:

- Deki ne zna s kim ima posla, ali sam ja lično Goranu poslala sve i da javi Dekiju da zna s kim ima posla sto će Goran ili David i uraditi! Ne mora Deki nikad biti sa Dalilom, ali ja neću dozvoliti da Dekija neko povređuje nakon svega i koristi ga samo zarad rijalitija! - istakla je Emina.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU DŽET-SET TOP 5: