12.04.2022.

07:20

Foto: HIT dodatak/informer

Džet set

SLOVENAČKA STARLETA POSLE IZBACIVANJA IZ "ZADRUGE" OTKRIVA! Deniz: U Americi sam muvala Britni Spirs!

Slovenačka starleta je pre ulaska u "Zadrugu 5" živela u Americi, gde je i upoznala svetski poznatu pevačicu. Toliko joj se dopala da je odmah pokušala da je odvuče u krevet!

- U Americi sam imala momka, veoma je moćan čovek... Živela sam sa njim malo u Los Anđelesu, malo u Las Vegasu. Išli smo na mnoge bitne manifestacije, na kojima su bile i poznate ličnosti - započinje priču Deniz i dodaje da je na jednom takvom događaju srela Britni Spirs:

Taki i ja se drugarski ljubimo u usta

Čim je napustila "Zadrugu", Deniz je pozvala Radomira Marinkovića Takija. Starleta tvrdi da joj je otac Maje Marinković samo drug, s kojim se povremeno ljubi u usta.

- Ja se sa svim drugarima ljubim u usta. Kad sam izbačena iz "Zadruge", njega sam prvog pozvala. Jedino on može da me vidi u ovakvom izdanju. Trenutno sam nikakva, moram na remont, pa ne želim da izlazim u javnost. Moram da uradim zadnjicu, a i da stavim filere u lice. Kada se dovedem u red, nastaviću da haram!

Informer

- Čim sam je videla, poželela sam da budem s njom. Oduševila me je, baš je dobra "milfica"! Poželela sam da provedemo noć zajedno. Krenula sam u napad, ali ona me je iskulirala... Nije bila zainteresovana za mene!

Iako ju je Britni odbila, Deniz kaže da će opet pokušati da je osvoji.

- Kad-tad ću je odvesti u krevet. Sigurna sam da je dobra u se**u, a verujem da bi uživala sa mnom. Ona je moj idol, baš je volim. Nepredvidiva je kao i ja. Ako se ikad ponovo nađem u njenom društvu, neću je tako lako pustiti!

Britni nije jedina svetski poznata osoba koju je Deniz upoznala.

- Upoznala sam Fifti Senta u avionu, sedeo je pored mene i mrmljao: "Prelepa si, baš mi se sviđaš..." Onda mi je njegova portparolka rekla kako Fifti želi da bude sa mnom - priča starleta i dodaje da reper nije uspeo da je zavede:

Informer

Deniz Dejm i Fifti Sent

- Nisam imala ništa s njim! Nije uspeo da me uzbudi kao što je Britni. Sa njom bih bila "na keca", a Fifti Senta sam odbila.

Dok ne osvoji Britni, Deniz kaže da će se snaći sa devojkama i momcima u Srbiji.

- Vaši ljudi su lepi i harizmatični. Zato sam odlučila da u Beogradu nađem dečka ili devojku - završava priču starleta iz Slovenije.

Informer

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":