13.04.2022.

12:36

Foto:

Džet set

SA SVIMA NJIMA JE IMALA ODNOSE! Ovo su momci Mine Vrbaški!

Mina Vrbaški aktuelna učesnica Zadruge 5, u javnost je dospela nakon njene šokantne izjave da je popularni pevač Šako Polumenta slao snimke na kojima joj se udvara.

Međutim od kada je ušla u prvi rijaliti, nacija je označila kao devojku lakog morala.

Informer

Naime, Vrbaški, čim je ušla u Belu kuću napravila je pravu pometnju, a budući da voli da je u centru muške pažnje, prvo je bacila oko na Anđela Rankovića s kojim se mazila, a s njim je i bila u kratkoj emotivnoj vezi u Zadruzi 1. Posle Rankovića, Minino interesovanje se okrenulo ka Mateji Matijeviću, bivšoj najvećoj ljubavi Tare Simov.

Informer

Mina i Đekson

Podsetimo, u Zadruzi 1 vrlo brzo je stupila u emotivnu vezu sa reperom Nemanjom Đerićem Đeksonom, sa kojim je pred kamerama više puta imala intimne odnose. Njihova veza bila je turbulentna i puna svađa, a kada su se rastali, ona se upustila u vezu sa manekenom Tomom Panićem.

Informer

Mina i Mensur

Mina je bila slobodna i u vezi sa Panićem, pa je imala sa njim intimne odnose kada god im se ukazala prilika.

Informer

Mina i Car

Kada je stigla u "Zadrugu 2", a tamo nastavila sa vrelim akcijama sa muškarcima. Prvi na spisku bio je Jovica Putniković. Njihova veza nije dugo potrajala, ali nisu se libili da imaju intimne činove pred kamerama. U decembru 2018. godine učesnik rijalitija "Zadruga 2" postao je maneken Marko Marković, a ni on nije ostao imun na čari Mine Vrbaški. Mina je i sa Markom imala vrele akcije kako u krevetu, tako i u tuš-kabini.

Mina je sa još nekoliko muškaraca tokom učešča u tri sezone "Zadruge" razmenjivala nežnosti, kao što su Vladimir Tomović, Ervin Mujaković, Adam Đogani, Franom Pujasom, Mišelom Gvozdenovićem.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":