13.04.2022.

19:03

Foto: Printscreen You Tube

Džet set

LAŽNE SUZE I LAŽNA TRUDNOĆA Sandra Rešić obmanula naciju, gledaocima predstavila LAŽAN IDENTITET!

Sandra Rešić, pevačica i učesnica aktuelne sezone Zadruge 5, ostvarila je zapažen plasman u rijalitiju. Ćerka Nina Rešića je bez dlake na jeziku komentarisala sve učesnike popularnog rijalitija i svojim oštrim jezikom kupila simpatije mnogih gledalaca.

Informer

Sandra Rešić u emisiji Balkanske prevare

Iako je sada svi već dobro znaju pod ovim imenom i prezimenom, pre deset godina je obmanula region lažno se predstavljajući kao Marta Glogovac, koja se javila ekipi emisije "Balkanske prevare" kako bi dokazala da je muž vara.

Informer

Sandra Rešić u emisiji Balkanske prevare

Sandra je tada imala 23 godine i trebao joj je novac, a najlakši način bio je da se prijavi na neki od rijalitija, ili da statira u emisijama. Kako je tada bila prilični korpulentna, bila je idealna da odglumi trudnicu - kaže izvor za gorepomenuti list.

Informer

Potresna priča Marte Glogovac, odnosno Sandre Rešić pogodila je gledaoce širom zemlje i regiona, pa su se mnogi javljali da joj pruže podršku, ne znajući da je u pitanju čista prevara i gluma zarad gledanosti.

Ninova naslednica se dve godine kasnije, tačnije 2013. prijavilaza takmičenje "Zvezde Granda", a 2017. prošla je kroz ogromnu transformaciju i gubitak suvišnih kilograma. Uspela je da se plasira u prvih deset i tako sebi omogući da na velika vrata zakorači na estradnu scenu.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":