17.04.2022.

17:04

Foto: printscreen

Džet set

DALILA SAZNALA DA JE HUSO ZAVRŠIO U BOLNICI - Dragojevićka se potrešena prisetila se njegovih reči, za ovo je bio u pravu!

Dalila Dragojević već mesecima prolazi kroz ljubavnu dramu nakon što je javno prevarila, a potom se i razvela od Dejana Dragojevića. Bosanska starleta je mislila da će, iako su njeni roditelji podržavali Dejana, ipak prihvatiti novog zeta, međutim to se nije desilo. Zbog čestih svađa, vređanja, pljuvanja, polivanja vodom i omalovažavanja, Dragojevićkini roditelji su zauzeli čvrst stav da Filipa nikada neće prihvatiti, a Dalilino ponašanje ih je nekoliko puta dovelo do toga da je morala da interveniše hitna pomoć.

Dalila je razgovarala sa MC Aleks i Nevenom Savić o njenom odnosu sa FIlipom Carem:

Informer

- Meni otac kaže da je dva puta bio u hitnoj zbog mene, a ja odem opet i pomirim se sa njim, a onda čujem da je on igra, pa ja ne bih za sto igrica trpela ovo. Njemu smeta jer sam ja rekla da mi fali pažnja, ljubav, a ne krevet samo... - govorila je Daila.

- Svako uvek vidi samo sebe i svoja dela, a nedela vide drugi - dodala je ona.

- Ljude uvek prati ono loše što uradiš - rekla je Aleks.

- Samo Bog može da prašta, i on je bitan, niko drugi - rekla je Dalila.

- Meni fali dete, da imam dete imala bih za šta da se borim, a sada ovako da moram da se upoznajem sa ljudima, da izlazim, nisam ja za to - dodla je ona.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":