17.04.2022.

22:39

Foto: Printscreen/Instagram

Džet set

URNEBESNO! JANJUŠ POKAZAO PORUKE KOJE MU STIŽU Bivši zadrugar odgovorio pomahnitalim obožavateljkama i nasmejao SVE!

Marko Janjušević Janjuše je diskvalifikovan i iz ove sezone rijalitija Zadruga. Vreme provodi pre svega sa ćerkom, ali nije zaobišao ni stare dobre kafane. Sve u svemu, bivši košarkaš uživa u blagodetima života "na slobodi" i redovno se oglašava na svom Instagram profilu.

Ovaj put je sa pratiocima podelio nesvakidašnji stori u kojem je izrazio čuđenje što mu devojke šalju svoje intimne fotografije.

Informer

Janjuševa objava na Instagramu

- Zamolio bih vas da mi ne šaljete s*se i p**ku koju trljate sa tim porculanskim noktima i brilijantima na njima, ne znam da li kapirate da me vaše p**ke ne zanimaju - napisao je Janjuš u svom stilu, a na narednom storiju je dodatno objasnio zašto je šokiran ovim porukama:

Informer

Janjuševa objava na Instagramu

- Ja izašao bez dinara, dužan 50.000 evra, zamisli kakva budala treba da budeš da mi kao šalješ s*se i još da li ti se sviđaju? I kao Janjuše, izvini, da li možemo da se slikamo moja majka i tetka te obožavaju - napisao je Janjuš.

Podsećamo, nakon diskvalifikacije Janjuš je ostao bez honorara i sa tužbom od strane televizije Pink u iznosu 50.000 evra, a kako će vratiti ovaj novac ostaje nam da vidimo.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":