25.04.2022.

15:11

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Džet set

VASKRS PROSLAVLJA SA KARIĆIMA! Jovana Ljubisavljević otkrila da li su zakazali venčanje!

Jovana Ljubisavljević bivša rijaliti učesnica i devojka Stefana Karića, za Informer. rs, otkrila je kako planira da provede Vaskrs, najveći pravoslavni praznik. 

Misica je priznala kako se oseća zbog toga što joj je dečko u rijalitiju i šta planira da uradi kada on izađe. 

Informer

Jovana Ljubisavljević

Otkrila je i sa kime će provesti Vaskrs.

1. Kako planiraš da provedeš Vaskrs?
- Kao i uvek do sad. Srećna sam što ću ga provesti sa porodicom kako svojom tako i sa Stefanovom. Farbaćemo jaja. Spremati tradicionalna jela kako bi mogli uživati u hrani. 


2. Koja te uspomena iz detinjstva vezuje za ovaj praznik?
- Moj brat i ja smo odgojeni u skladu sa našom tradicijom i običajima. Kod nas su se praznici obeležavali u krugu porodice i sve moje uspomene su vezane za to. Da smo svi na okupu. Da mami pomažem u spremanju hrane i serviranju. Omiljena aktivnost mi je kao i svakom detetu bila farbanje jaja.

3. Koliko će ti Stefan faliti za predstojeće praznike?
- Neizmerno. Prošli Uskrs smo proveli zajedno i teško mi je što nije pored mene iako na neki način jeste, jer mi je uvek tu u srcu. Očekujem kao i svaki praznik do sad da ću i emotivno doživeti to što ću ga gledati na ekranu i što neću moći da mu čestitam i da ga zagrlim, ali još malo je ostalo i trudim se da razmišljam pozitivno i da se radujem skorom susretu.

Informer

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić

4. Da li planiraš sa njegovom porodicom da budes za Vaskrs i sa njima da farbaš jaja?
- Naravno. Stefanova porodica jako lepo proslavlja praznike i uživam u tim momentima. Iako su medijski jako propraćeni i možda u javnosti ljudima deluje drugačije moram reći da su oni veoma skladna porodica koja poštuje običaje i u čijoj kući je posebno uživanje provesti praznike. Oseti se posebna harmonija i ljubav, a očekujem da bude i još lepše kad i Stefan bude s nama.
 
5.  Da li ste zakazali venčanje?
- Ne. Polako, sve u svoje vreme. Trenutno smo fokusirani da se završi zadruga i da smo ponovo zajedno. To je najvažnije. 

6. Da li ti se javio Luka, tvoj bivši dečko od kada je Stefan u Zadruzi?
- Ne.

7. Da li te startuju momci jer znaju da ti je dečko u rijalitiju?
- Ja sam zauzeta devojka koja se ponaša u skladu s tim, nevezano za to gde se nalazi moj dečko. Ne može niko da me startuje jer ja nikom ne dozvoljavam da mi se toliko približi.

Informer

Uskršnja dekoracija Jovane Ljubisavljević

8. Da mi imaš neke nepristojne ponude?
- Naravno da ne. Mislim da je moj stav takav da se ne bi niko ni usudio da mi ponudi nešto tome slično.

9. Da li će te ući u rijaliti kao porodica za Vaskrs, kao što je bilo za novu godinu?
-Vrlo rado, ali nažalost ne verujem da ćemo za to imati priliku. Ta prilika se pruža samo za Novu godinu tj. bar je tako bilo do sad. 

10. Koliko ti smeta to što Stefana pozvezuju sa nekim devojkama u rijalitiju?
- I Stefan i ja kad smo doneli odluku da bude deo ove sezone Zadruge, uradili smo to svesno. Kao što smo bili svesni tako smo i bili sigurni u ono što osećamo i želimo i šta nam je cilj. Lagala bih kad bih rekla da sve lako podnosim. Naprotiv mnogo mi je teško, ali najteže od svega mi pada razdvojenost od Stefana. Stefan je dao zadatak svim muškarcima kako treba da se ponaša neko ko ima nekog napolju koga voli i ponosna sam njega. Nije mi dao razloga da sumnjam u njega ni u jednom momentu. Ja ne gledam na rijaliti i na njegovo učešće očima gledalaca i fanova. Sasvim je normalno da će da popriča sa nekom devojkom, da da savet ili iskaže svoje mišljenje, našali se, žive zajedno. Ja s tim nemam problem. Povezivanja u rijaltiju su sastavni deo tog programa. Možda što sam i sama bila deo toga, mogu bolje da razumem.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EMISIJU "DO KOSKE" SA JOVANOM JEREMIĆ: