23.04.2022.

21:00

Foto: E-stock

Džet set

BIVŠEM ZADRUGARU CVETA BIZNIS POSLE RIJALITIJA! Evo čime se sada bavi - otkrio i da li se vraća u Belu kuću!

Lazar Jeremić je u razgovoru za "Informer" otkrio da li poštuje tradiciju, koliko je rijaliti uticao na njegov život, ali i da li će ponovo postati učesnik "Zadruge"!

Informer

Lazar Jeremić

- Poštujem vaskršnje i sve praznike koji se slave. Za mene svaki Vaskrs je poseban i ne bih mogao da izdvojim ni jedan, jer svaki je poseban bio za sebe... - otkrio nam je Lazar, a na pitanje koliko mu je rijaliti promenio život, odgovara:

- Učešće u rijalitiju mi promenio život mnogo. Svojim učešćem sam sebe izgradio na neki malo drugi način pored ovog sportskog života koji sam vodio do samog ulaska u isti. Rialti ima svoje dobre i loše strane, al meni je dobro doneo - rekao je bivši zadrugar, a onda priznao da li bi ponovo ušao u "Zadrugu":

Informer

Vaskršnja dekoracija Lazara Jeremića

- Sto se tiče ponovnog ulaska u rijaliti ne isključujem kao opciju, jer to sam ja i kod mene se nikad ne zna. Znate i sami da ni sam ne znam gde sam i kad sam - rekao je Lazar Jeremić.

Lazar se nakon "Zadruge" posvetio privatnom biznisu, pa je tako počeo profesionalno da se bavi tetoviranje, a sada je najavio otvoranje škole fudbala za decu.

Pre dve godine otvorio sam tatto studio u Novom Sadu, kod devojke u Salonu Lepote 55. Sada sam odlučio da otvorim školu fudbala jer je to ono što najviše volim da radim. Fudbal, deca, to je moj život! - zaključio je Lazar Jeremić za Informer.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":