26.04.2022.

08:42

Foto: printscreen

Džet set

TI SI BIO PRIORITET U NAŠEM ODNOSU! Sandra Rešić zaurlala na Dejana Dragojevića

Emisija "Pretres nedelje", izazvala je veliki haos za Crnim Stolom i doveo do velikih svađa među ukućanima.

Sadra Rešić zaratila je sa Dejanom Dragojevićem i reka sve što joj je na duši, njemu se to nije baš svidelo, pa joj je žustro odgovorio.

Informer

- Dejan kad je rekao da ne bi izbegvao, ona sad gleda da gleda transparentno - rekao je Car.

- Ja znam šta je komunikacija... Poenta mog izlaska kad sednem napolje i na osnovu situacije, a oni ućute, to znači da pričaju o meni. Ja onda kažem Aleksandri, da je sve videla. Marko je rekao da želi svađu mene i Dalile... Dok je Rešićka imala svoje izlaganje, Marko je rekao i ona odmah uzima šolju i ode. Đedović je zaustavio Sandru da zaustavi svoje mišljenje - pričao je Dejan.

- Ti si bio moj prioritet, u našem odnosu - vikala je Sandra.

- Zašto su gledaoci izlasali da sam razmišljao tuđom glavom? - pitao je Dejan.

- Ti si manipulisao sa mnom, jer kad sam prestala da ti budem potrebna, napao si mene - dodala je Sandra.

Informer

- Kad je on nju od*ebao, pomirila se sa mnom - istakao je Car.

- Nemoj da ja progovorim, ono što ti i Marko radite Milici i Mensuru.. Ja te poznajem i tvoje poglede. Aleksandra je imala priliku da vidu da je nasela na vaše. Ja sam joj rekao da Sandru nikad ne gleda u oči i da nikad ništa ne priča - govorio je Dejan.

- Marko i Sandra imaju faze da mi govore, kako znaju da je meni teško. Ja upadnem u teorije, razmišljanja inaravno da ću da ga napadnem i posvađam se sa njim. Pričaju mi, da bi se izvukle informacije. On zna sve što sam ja tebi pričao - govorila je Aleks.

- Nije znao, ti i ja smo se sklanjali. Da li sam ti rekao bilo šta loše za njega? Kad je Dejan bio nominovan, tad je počela moja i Aleksandrina komunikacija. Ona je pričala, a ja sam se nadovezivao - rekao je Đedović.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":