29.04.2022.

19:36

Foto: Printscreen/You Tube

Džet set

ILI STE GEJ I LEZBEJKA ILI LAŽETE Đedović raskrinkao Anđela i Rešićku, Dalila nemo gledala!

Nakon novog sukoba sa Sandrom RešićDalila Dragojević i Anđelo Ranković su otišli do dvorišta da porazgovaraju o svemu, a priključio im se Marko Đedović.

- Sa moje strane kod Sandre neće postojati ništa što će izazvati sumnju kod tebe. Bilo bi glupo da se sklonim od nje. Popričaću sa njom - rekao je Anđelo.

Informer

Marko Đedović objašnjava Anđelu gde je pogrešio u odnosu sa Sandrom

- Evo šta ja mislim. I ti i Rešićka imate isti defekt. Užasno vam je ponašanje za druga ili drugaricu. Jedino ako ste gej i lezbejka, pa vam je dozvoljeno ovako da se trljate. To muškarac i žena ne rade. To nije normalan muško-ženski odnos. Što Dalila to ne radi sa Luksom? To je krivica obostrana. Druže, budite iskreni. I reci sad, prevrnulo me, svidela mi se Dalila. Ovo mlaćenje prazne slame nema poente. Nije normalno. A i Sandrina greška je što ulazi u takvu vrstu odnosa sa muškarcima. Ili ste gej i lezbijka ili lažete. A ti ne smeš onako da se obratiš Rešićki, do juče ste se mazili - rekao je Đedović.

- Zato što opet radi kao prošle godine! - dodao je Ranković.

Informer

Marko Đedović objašnjava Dalili odnos Sandre i Anđela

- Evo, ja ću da kažem istinu, jeste se Rešićka zagrejala, i on. Onda se desilo da je njega posle žurke spucalo, desila si se ti. Došao je kod mene i pričao, ja sve vreme mislim da priča o tebi, a on priča o Rešićki... Nije bio svestan da je moglo tako da mu se desi. Juče kuka u krevetu, to niko nije mogao da sanja - dodao je Đedović.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":