04.05.2022.

09:31

Foto: printscreen

Džet set

ULAZI U ZADRUGU S NANOGICOM! Urošu Ćertiću preti robija jer je vitlao pištoljem u banci!

Uroš Ćertić otkrio je da mu preti robija jer je pre dve godine u jednoj filijali na Novom Beogradu vitlao pištoljem. A nakon toga otkrio je i da planira ulazak u "Zadrugu 6", kao i da će verovatno biti jedini učesnik sa nanogicom.

Informer

Ulazi u zadrugu sa nanogicom... Uroš Ćertić

- Mogao bih da budem prvi učesnik sa nanogicom, registruje se da živim u Šimanovcima - kazao je Uroš.

Ćertić je, naime, 2020. godine u jendoj banci došao u sukob sa zaposlenima. Kako mu nije bilo po volji ono što je čuo od službenika, on je počeo da viče, a tada se umešao i šef ekspoziture. Uroš je tada, prema rečima izvora bliskom Ćertiću, navodno izvadio pištolj i počeo da im preti, nakon čega je besno napustio poslovnicu banke. Po izlasku iz ekspoziture kaskader je odlučio da se otarasi oružja, pa ga je bacio u obližnju kantu. Međutim, uplašeni radnici poslovnice u kojoj im je Ćertić pretio pozvali su policiju čim je on izašao, a kako su pod video-nadzorom, moglo je jasno da se vidi ko je razjareni muškarac.  Ubrzo je policija pronašla Uroša, kao i oružje, nakon čega je priveden. Trenutno se nalazi u Centralnom zatvoru jer je istražni sudija Višeg suda odredio zadržavanje do 30 dana.

Uroš je poslednjih nedelje u centru zbivanja i zbog spekulacija da je bio u vezi sa voditeljkom "Slagalice", Marijom Veljković koja se nedavno razvela.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":