04.05.2022.

19:57

Foto: printscreen

Džet set

ISPLIVALE STARE FOTKE SANDRE ČAPRIĆ Prozivala je Maju Marinković, a išla na estetske zahvate!? (FOTO)

Sandra Čaprić se našla u centru skandala kada je svom "prijatelju", Marku Janjuševiću Janjušu, zamerila to što se video sa bivšom devojkom, Majom Marinković. 

Sandra se nije ćutala na ovu izdaju, pa je započela rat preko Instagrama, što ne iznenađuje, jer još dok je bila u rijaliti šou programu Zadruga 5 Čaprićka nikome nije ostajala dužna u svađama. Mnogi su, kada su pokušali da je pobede u verbalnim duelima, prelazili na komentare na račun njenog izgleda, ali je pevačica i dalje izlazila na kraj sa zlim jezicima i uzvraćala istom merom.

Zadrugari su tokom konflikta stalno isticali njene "mane", to što se ne uklapa u model "kako pevačica treba da izgleda" kao i to što "ne želi da ide pod nož". Međutim, isplivale su Sandrine fotografije koje su nastale pre par godina, a na kojima pevačica izgleda potpuno drugačije.

Informer

 

Kao što se da videti, pevačica je izgubila par kilograma, a mnogi sumnjaju i na to da se podvrgla estetskim zahvatima. Pretpostavlja se da je pre svega stavila filere u usne i podizala kapke.

Informer

Sandra Čaprić, pre i posle navodnih intervencija

Na fotografiji levo izgleda potpuno drugačije u odnosu na fotografiju desno, pa izgleda da ipak jeste radila nešto.

Ove fotografije su iznenadile sve, pošto je Sandra dosta puta pominjala tuđi izgled "pre i posle plastičara".

Podsetimo, pre par dana, Sandra je potkačila Maju i Janjuša na društvenim mrežama.

Janjušević niti je dobar čovek, niti drug a ni suprug, ništa. On je ortodoksni lažov, muljator i prevarant... Jadan je - jednom rečju. Tako da pošto je u meni video zlatnu koku, kako Maja Marinković kaže, koju ja izuzetno cenim, ma kojim god se biznisom žena bavila - ona je kraljica. Ovaj jadnik ostaće sam, nažalost i bez ćerke, jer je lažov i manipulator. Zlatna koka ne radi za kockare, mene takvi muškarci neće nikada, ali nikada imati jer mene zaslužuje neko mnogo jači, pet puta jači od mene u svakom smislu te reči - napisala je Sandra, pa dodala:

Informer

Maja Marinković

Da ne bude zabune, pošto Janjuš je doživeo kompleks jer Čaprićka ne želi da bude sa njim, on se vratio na Maju Marinković i blokirao Čaprićku - napisala je Sandra Čaprić i objavila nekoliko fotografija Maje Marinković, ali i Dalile Dragojević pre operacija koje su nju vređale na osnovu izgleda.

Da li Čaprićka ima pravo da drugima zamera to što su se podvrgli intervencijama, procenite sami.