06.05.2022.

17:24

Foto: Printscreen/You Tube

Džet set

I DA NE BUDE NIŠTA, HOĆE DA SE DRUŽIMO Dalila otvorila dušu Đedoviću, pa otkrila planove sa Anđelom

Dalila Dragojević je mesecima u turbulentnom odnosu sa Filipom Carem i baš kad su svi pomislili da je njihovoj vezi konačno došao kraj, opet su se pomirili. Ovo ne bi bilo čudno da se u međuvremenu nije desio flert sa Anđelom Rankovićem kojeg je Dragojevićka, nakon nekoliko dana "zavlačenja" ispalila zbog Cara.

Međutim, izgleda da je Dalila sabrala utiske i saopštila Caru da ne želi da bude s njim, a svi su protumačili da je njihov raskid samo korak kako bi upolovila u vezu sa Anđelom.

Informer

Dalila Dragojević i Marko Đedović

- Toliko mi se smučio kako je prosuo priču plakao, on voli, pa on može da se potrudi i onda bum klipovi. Neću čoveka, kad mi nije lepo, neću - rekla je Dalila.

- One budalaštine koje su govorili Mića i on, umalo se ne sruših - rekao je Đedović.

Informer

Dalila Dragojević i Marko Đedović

- Vidim da mi ne prija, nije mi to to...Nisam ni pozitivna, ni ništa. Nadrndana sam, ljuta, ne smem da se okrenem. Ja tebi pevam, on se okreće gleda kome pevam. Ne vidim se sa njim na moru, jer na more ne možeš da odeš sa svima... Gledam poruku podrške, svi pozdravljaju Anđela - pričala je Dalila.

- Meni kaže Teodora ja nemam ništa ružno da kažem za njega kao za čoveka, znači bivša devojka tako kaže - rekao je Đedović.

- Ma neću, sutra ako ne bude ništa, hoću da se družim sa njim - rekla je Dalila.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":