08.05.2022.

08:08

Foto: Printscreen/Twitter

Džet set

ŠOK! DALILA I ANĐELO IPAK ZAVRŠILI U KREVETU! Ranković se predomislio, na korak do ozvaničenja veze sa Dalilom?!

Učešće Dalile Dragojević u petoj sezoni rijaliti šou programa Zadruga obeležila je turbulentna veza sa Filipom Carem zbog kog se razvela od Dejana Dragojevića. Mesecima su Dalila i Car pokušavali da pronađu zajednički jezik, ali nakon brojnih svađa, vređenja, polivanja i ostalih jezivih scena, emocije su se, prema rečima Dragojevićke - izgubile.

Nedavno je u pauzi između dva raskida sa Filipom u Dragojevićkin život uplivao i Anđelo, sa kojim je naprasno počela da se druži, ali uprkos obostranim simpatijama bosanska starleta je odlučila da još jednom da priliku Caru. Ali, uprkos dobroj volji, ni ovaj put im nije uspelo.

Nakon što je Dalila Dragojević, definitivno stavila tačku na odnos sa Filipom Carem, nastavila je blizak odnos sa Anđelom Rankovićem, baš tamo gde su stali pre njenog pomirenja.

Informer

Dalila Dragojević u krevetu sa Anđelom Rankovićem

Tokom emisije Pitanja novinara, Anđelo je tvrdio da neće stupiti u vezu sa njom, sve dok su u odajama Bele kuće i da ne može da joj zaboravi to što je uradila sa Carem.

Dalila je pak tvrdila da će dati sve od sebe da to zaboravi, a njihova zajednička drugarica Matora, otkrila je da Ranković neće izdržati dugo i da će pregaziti svoju reč. Ovog jutra, u ranim jutarnjim časovima, završili su ispod pokrivača, razgovarali i neometano se gledali. Da li je ovo korak više i da li će uslediliti i poljubac, ostaje nam da ispratimo.

Detaljnije u nastavku.