17.05.2022.

07:51

Foto: Printscreen/You Tube

Džet set

ZAUZELA PRVO MESTO NA OVOJ ANKETI Dalila sva ponosna na svoje ponašanje: Savršeno mi je, dok kerovi laju!

U toku emisije "Pretres nedelje" voditelj Milan Milošević saopštio je zadrugarima da je Dalila Dragojević zauzela prvo mesto na anketi najnerazumnijih zadrugara, pa dao reč Filipu Caru da prokomentariše.

Informer

- Ona je kao bezobrazno dete koje tera po svom, pa ode u popravni dom. Pokušavao sam kroz izlaganje, da ne bude svaki put da se sprdam, džaba da se priča. Pričali su muževi, partneri, muvači, savetodavci, ludaci i ništa niko nije postigao sa ženom. Mislim da je najnerazumnija osoba. Ako u životu ne nađe nekoga adekvatnog ili se posveti sebi zavšriće jako loše. Ide kraj i ja imam gnev prema samom sebi, a ona ne. Ona misli da je sve što je napravila najbolje i da sve radi super - rekao je on.

Informer

- Ja očekujem sebe na svakoj listi, nemam problem sa tim. Jako mi je drago da su se mnogi oprali, šta komentariše gospodin savršeni, ne interesuje me. Šupljim i ofarbanim glavama neka misle šta hoće. Mene nazivaju montrumom, a mislim da su oni veći. Niko nikad nije uradio ovo što sam ja, vidimo se. Samo neka se ovi pošteni i fini bave svojim likom i delom, a moja nedela neka ostave po strani. Neka niko ne brine kako sam ja i da me žale. Meni je savršeno sve dok kerovi laju o meni - pričala je Dalila.