18.05.2022.

07:20

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Džet set

ZADOVOLJILA ZOLU, PA SEKLA VENE ZA BEBICOM! Miljana Kulić imala nervni slom!

Problematična Nišlijka u roku od samo nekoliko sati zamenila je di-džeja iz Dervente za preduzetnika iz Beograda.

Informer

Miljana Kulić zadovoljila Zolu

Miljana je prvo oralno zadovoljila Zolu ispod pokrivača i klela mu se u večnu ljubav! Potom ga je iz čista mira optužila da je s njom samo zbog para i krenula da mu cepa garderobu i poliva ga vodom.
- Psihopato, prestani to da radiš! Dajem sve od sebe da nam bude lepo, mazim te i pazim, a ti opet praviš haos. Ukrstile su ti se oči, gledaš me kao da si luda! Ako ti ja ne valjam, vrati se Bebici - vikao je Zola i pokušavao da je odgura od svojih stvari, ali se ona borila s njim svom snagom.

Informer

A onda su se posvađali... Miljana i Zola

Miljana i Zola su se vukli, grebali, štipali, pa je obezbeđenje moralo da ih razdvoji. Kulićeva je u nervnom rastrojstvu krenula rukama da razbija staklo na vratima i doziva Bebicu! Nastavila je s dramom, pa se kao malo dete valjala po podu i ispuštala životinjske urlike, sve dok Macanović nije dotrčao i počeo da je teši.

Informer

Miksi imala nervni slom


- Iseći ću vene! Lazar je sa mnom samo zbog para! Bebice, vrati mi se. Jedino me ti zaslužuješ - pričala je Nišlijika nakon nervnog sloma. Bebica joj je oprostio seks sa Zolom, pa je završio s njom u krevetu, gde su imali vrelu akciju. Kulićeva ga je potom nagovarala da pobegnu iz "Zadruge", pa su to i pokušali, ali im je obezbeđenje osujetilo plan.


POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":