18.05.2022.

23:00

Foto: Printscreen/You Tube

Džet set

DALILI ZABRANJEN ULAZAK U ŠVAJCARSKU?! Dragojevićka raskrinkana - isplivali skandalozni detalji! Majku Eminu izbacila na ulicu?!

Vesna Rivas aktivna je na društvenim mrežama, a na svom Instagram storiju napisala je da je Dalila Dragojević navodno proterana iz Švajcarske.

- Može i on da kaže što je Dalila poludela i u šest ujutru izbacila Eminu, majku svoju, bez banke u džepu i oterala nazad kući? Na čiji račun je završila Dalilina "pobeda" od 20.000 evra? Imam puno pitanja i za jedno i za drugo - navela je Vesna na pomenutoj društvenoj mreži, a pa dodala:

Informer

Vesna Rivas oplela po Dalili Dragojević

- Deki je bio sa Dalilom nakon "pobede" u "Parovima 5". U iznajmljenom stanu u Zemunu. Skrivena je zvala tu prvu noć najmanje tri puta. Neka on ispriča ko je njihova Skrivena. Pitajte Dalilu kada je "šupirana" iz Švice, našla se u istom autobusu sa Anamarijom Džambazov, a pred sezonu "Parova 5". Zašto? Zašto je šupirana? I iz kog lokala? I dokad joj važi zabrana ulaska u Švicu ili je iscurilo vreme? - dodala je Rivasova na svom Instagram profilu.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":