20.05.2022.

12:30

Foto: printscreen

Džet set

TAMO NIŠTA NIJE PRAVO! Ceca Kitić progovorila o rijaliti ljubavima i otkrila ko joj je favorit ove godine

Svetlana Ceca Kitić, za Informer.rs otkrila da li bi opet ušla u neki rijaliti program i kako joj je bilo dok je bila tamo, ko su joj favoriti ove godine i da li misli da su ove rijaliti ljubavi prave.

Informer

Ceca Kitić

1. Koliko Vam je bilo teško kada se u jednom rijalitiju bili sa suprugom?

- Rijaliti nekoga unakazi, nekome donese svašta nešto, a neko ko je pametan taj rijaliti iskoristi da napravi nešto ili da zaradi. Ja sam u tom prvom rijalitiju zaradila dovoljno para, nisam se ni malo izblamirala, kao što neki misle, neka stave gde je bio blam. Jedino što sam se svađala sa mužem, ali ko se ne svađa, nisamo se tukli, nismo se opijali, zaradili lepe pare, mislim da bi svako ušao i za jedno dva meseca dobilo lepu svotu novca. Za drugi rijaliti, nisam ništa uradila, čak šta više dobila sam dosta komplimenata da sam čista i pedantna. Doduše, nisam imala sa kim da pričam, tako da mi je najbolje društvo bilo džoger, krpa, sudopera isto tako sam lepo zaradila.

2. U kakvom ste odnosu sada sa bivšim mužem?

- U mnogo boljim nego kada smo bili u braku, izgleda da nikada nismo ni trebali da se venčamo. Milan me i dan danas pozove kada mu treba nešto. Mi smo shvatili da smo trebali da se družimo, a ne da se venčamo, tako da sve najlepše o Milanu.

3. Kako Vam se čine ljubavni parovi ove godine, da li mislite da su prave ljubavi?

- Prave? Tamo nema ništa pravo, nisu ni trepavice prave, ni kosa, ni s**e ni d**e ništa, nije pravo tamo.