20.05.2022.

21:49

Foto: Printscreen/You Tube

Džet set

BIVŠI RIJALITI UČESNIK RASKRINKAO ZADRUGARKE! Kamera ovaj detalj ne može da zabeleži: Povraća ti se kad to vidiš! (VIDEO)

Sandi Kojić gostujući u emisiji "Pitam za druga" na Red televiziji, sumirao je utiske svog učešća u rijalitiju, a onda se dotakao i ženskog dela Bele kuće.

Informer

Sandi Kojić opleo po zadrugarkama

- A sa kojom devojkom si ti bio na korak da se smuvaš? Sa kojom si video da je to to - pitao je voditelj bivšeg zadrugara.

- Ja sam se šalio. Nisu mi bile ženstvene devojke. Jako su prljave bile. Kad vidiš onu veštačku kosu, kad oćelave tu gore. Kad stave onu celu kosu na crni sto, ti pored jedeš i povraća ti se - raskrinkao je Sandi učesnice "Zadruge" i otkrio nešto što kamera ne može da "dočara" gledaocima.

Podsetimo, Sandi je nakon napuštanja "Zadruge" otkrio da li bi bio sa Marijanom Zonjić ili Mimom Šarac.

U vezi bi bio pre sa Marijanom, ako bi mogao da odlučim koju da biram. Sad kad gledam iz drugog ugla ne bih bio ni sa jednom u vezi... Možda samo se*s kombinacija. Ali taj dogovor je pao već u Zadruzi kad izađemo napolje. Druženje sa Grujom me je koštalo više stvari. Sa njim i njegovim druženjem nisam mogao više da istaknem sebe jer je bio skroz negativan i tako uticalo na mene i nisam nekako dozvolio sebi da upoznam bolje druge zadrugare. Jako sam srećan što sam završio prijateljatvo sa njim i ponovo se družio sa Mikijem i Stefanom - rekao je tada Kojić, a onda je otkrio koja zadrugarka ga je oralno zadovoljila.

Oralno me je zadovoljila Vanja u spoljnom WC-u ali nikad nisam to govorio javno, jer poštujem žensko - rekao je tada Sandi Kojić za "Pink.rs"

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":