22.05.2022.

07:20

Foto: printscreen

Džet set

ISKASAPILA SI ME! Dejan i dalje pri stavu da je pomirenje uzaludno, ali Aleks nastavlja da moli!

Aleksandra Nikolić nastavila je da moli Dejana Dragojevića za oproštaj, kao i poljubac, a i moguće pomirenje. Iako su dugo razgovarali, on je izjavio da još uvek nije spreman za novu šansu jer je ubeđen da će se njihovi problemi ponavljati.

Informer

Dejan Dragojević i Aleks Nikolić

- Ne znam šta da kažem, ne znam više kako da se nosim. Iskasapiš me, Aleksandra, radiš stvari zarad rijalitija... - govorio je Dejan.

- Kunem ti se u majku da ništa nisam namerno uradila, Slovenke mi moje koja je bolesna... Nemoj da me teraš da se kunem u majku, zadnji put ti kažem, ništa namerno nisam uradila - klela se Aleks.

- Šta znači to "kunem se", to ne znači ništa... - negodovao je Dejan.

- Meni je to majka, meni znači - rekla je Nikolićeva.

- Opet će biti isto, opet ćeš prebaciti - nastavio je.

- Da li je moguće da si takav prema meni, neće biti isto bre - kukala je Aleks.

Informer

Dejan Dragojević i Aleks Nikolić

- Kunem ti se, nekad imam osećaj da sve namerno radite, da hoćete da me uništite, zgazite kao bubašvabu, zato se tako i ponašam... Mogu li da te zagrlim? - pitala je.

- Samo nemoj da me poljubiš - rekao je Dejan.

- Zašto? Nemoj, molim te, nemoj da ispadne da te guram, da sam hladan, nemoj, molim te. Naša veza je generalno go ku*ac - govorio je Dragojević.

- Šta ti je, Dejane? Nemoj, molim te... Ti razmišljaš glavom, a ne srcem. Neću više to da radim, možeš li jednom da popustiš... Ne znam više šta da radim... - govorila je Nikolićeva.

- Tebe poremeti jedan komentar... Hajde, zagrli me i idi da se tuširaš - nastavio je Dragojević.